Indisk fiskekarri

Jeg elsker indisk mat og i dag lagde jeg denne deilig indiske fiskekarrien. Fisken har jeg fisket og filètert selv.

Indisk fiskekarri:
5 porsjoner

  • 1 løk, hakket
  • 3 fedd hvitløk
  • solsikkeolje
  • 1 beger rømme/1/2 beger naturell yoghurt
  • 1 boks kokosmelk
  • 1-2 ss fiskekarri
  • 800 g hvitfisk, torsk, sei, lyr, gourmet fisk
  • hvetemel

Skjær fiske filètene i terninger. Jeg brukte sei i dag.

Ha litt hvetemel sammen med fisken.

Bland til all fisken er dekket.

Fres hakket løk og presset hvitløk i litt solsikkeolje til det er gyldent.

Ha i naturell yoghurt eller rømme og fiskekarri. Fiskekarrien gjør maten sterk, ta i karri etter hvor sterk du vil ha den. Min familie liker godt sterk mat, så jeg har i litt mer enn 2 ss med fiskekarri.

La det stå å småkoke i 5-10 minutter.

Ha i fisken.

Tilsett kokosmelken og la det småkoke 10-15 minutter. Så er fiskekarrien ferdig.

Server den indiske fiskekarrien med ris. I dag tok jeg litt gurkemeie i risen, slik at den ble gul.

Det er også veldig godt med nanbrød til denne fiskekarrien.

Nå har jeg registrert meg på <a href=»http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e2bbce953acb934f0edcf481038d712a2ee49322%22%3EBloggurat%3C/a>.

Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *