Marengsspøkelser

Marengsspøkelser er ikke akkurat det skumleste du kan spise på halloween, men noe av det beste! Spøkelsene er sprøe, fylt med hvit jokolade og smaker fantasktisk godt.

Marengsspøkelser:
20 stk

  • 3 eggehviter
  • 225 g sukker
  • 100 g hvit sjokolade
Ha eggehvitene i bollen.
Pisk dem luftige og stive.

Så stiv at du kan snu bollen opp ned uten at det faller ut.

Hell i litt og litt sukker, mens den piskes.

Pisk til marengsen er seig.

Hakk sjokoladen i biter og bland den i marengsblandingen.


Ha marengsen i en sprøytepose. Sprøyt ut marengsen i en spiral på et bakepapir.

Sett på to sølvkuler til øyne på hvert spøkelse.

Stek ved 120 grader i ca. 45 minutter.

La de kjøle seg ned i 5 minutter og server.

Spøkelsene var så populær at alle fløy vekk med en gang.
Thea

1 kommentar

  1. Hei Thea!
    For en kjekk blogg du har! Disse spøkelsene var jo helt topp. Takk for at du deler:) Deg vil jeg gjerne følge med på!
    Ha en uhyggelig kjekk halloween!

    Klem fra Anne Karin
    (Mat og Vin blogg)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *