Hvit sjokolade frosting

Hvit sjokolade frosting er en utrolig gode krem som er perfekt å bruke på cupcakes. Tilsett konditorfarge for å få forskjellige farger.

Hvit sjokolade frosting:

  • 4 dl melis
  • 230 g smør
  • 200 g hvit sjokolade
Ha smør og melis i en bolle. Viktig at smøret er rompemperert og mykt. Miks godt sammen.
Smelt hvit sjokolade i en mikro og avkjøl litt. Tilsett smeltet hvit sjokolade i kremen.
Miks godt sammen til en luftig krem.
Tilsett eventulet konditorfarge.

Rør inn konditorfargen
Jeg bruker disse kremposene fra Wilton til å sprøyte på krem på muffins.
Sprøyt kremen på muffinsene.

Thea

15 kommentarer

  1. Anonymous

    hvor har du kjøpt de minimuffins formene

    1. Anonymous

      minimuffinsformene

  2. Jeg bestilte minimuffins formene på cacas.no.

    Her er link: http://www.cacas.no/Produkt/415-500

  3. Anonymous

    takk

  4. Anonymous

    Ser kjempe godt skal lage makronene i morgen!!Du er kjempe flink hilsen benedikte kosberg

  5. Anonymous

    bruker du denne dosen av ingredienser for 25 makroner?

  6. My Little Kitchen

    Jeg brukte halvparten av ingrediensene til kremmen :)

    Thea

  7. Anonymous

    hei !! kan man bruke mørk sjokolade enn hvit sjokolade, vil det bli det samme ?

  8. My Little Kitchen

    Hei! Det går helt fint ann å bruke mørk sjokolade isteden for hvit sjokolade i denne kremmen :)

    Thea

  9. Nam. Hvor mange cupcakes dekker oppskriften sånn ca?
    Og det fungerer med vanlig konditorfarge man får kjøpt i (vanlig) butikk også?

    Lurer også på om det er mulig å fryse ned? Greit å ha tilgjengelig om man bare skal pynte ett par av gangen!

    1. My Little Kitchen

      Hei, Tina! :)

      Oppskriften holder til ca. 20 muffins, men det kommer jo ann på størrelsen på muffinsene og hvor mye krem du bruker. Det går helt fint å bruke vanlig konditorfarge.

      Jeg har aldri fryst denne kremen, men hvis du gjør det tror jeg du må la den få romtemperatur og vispe den igjen når du skal bruke den.

      Lykke til! :D

      Thea

  10. Anonymous

    Hvilken hvit sjokolade bruker du??

    Hilsen siril

    1. My Little Kitchen

      Hei, Siril! :)

      Jeg bruker hvit sjokolade fra Freia.

      Thea

  11. Hei! Kan cupcakene stå i kjøleskapet en natt, med frostingen på? Eller blir den ødelagt/ekkel/stygg. :) Fin og inspirerende blogg!

    1. Ja, det går helt fint. Husk å dekke dem til :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *