Melkesjokoladekjeks

I dag er det 2. søndag i advent og vi tenner to lys i adventsstaken.
Melkesjokoladekjeksene er kjempegode og perfekt når du har lyst på noe godt.

Melkesjokoladekjeks:
30 stk

  • 150g smør
  • 250g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 egg
  • 350g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 180g melkesjokolade

Ha smør, sukker og vaniljesukker i en bolle.

Visp det godt sammen.

Rør inn eggene.

Hakk melkesjokoladen i biter.

Bland hvetemel, bakepulver og sjokoladebitene.

Bland forsiktig inn i deigen.

Trill deigen til 30 kuler.

Legg dem på et stekebrett med bakepapir med mellomrom. Klem kulene litt flate.

Stek kjeksene midt i ovnen ved 180 grader i 12 – 15 minutter.

Avkjøl kjeksene på rist.
Deilige kjeks med sjokoladebiter!
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys i kveld,
to lys for håp og glede.

Ønsker alle en god 2.søndag i advent :)

Jeg er med i en julebakstkonkurranse på Matbloggsentralen. Jeg blir veldig glad om du vil stemme på stjernebrownies, nr 33 her! 

Thea

7 kommentarer

  1. Anonymous

    Knallgode!:-D

  2. Anonymous

    smeltet eller romtemperert smør?

    1. Romtemperert smør :)

  3. Anonymous

    Kan disse fryses??

    1. Ja, du kan enten fryse halvparten av deigen til en annen gang eller fryse de ferdige kjeksene går også fint. Varm de gjerne opp i ovnen igjen :)

  4. Kan disse fryses?

  5. Ja kjeksene kan helt fint fryses :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *