Oreo lollipops

Det er lørdag og i dag kan jeg friste med herlige oreo lollipops. Oreo lollipos er oreokjeks på pinne, dyppet i sjokolade og pyntet med strøssel. Fantastisk gode, veldig populære og perfekte som lørsdagsgodt.
Oreo lollipops er barnas favoritt og er helt supre å servere i barnebesøk.
Oreo lollipops:
28 stk
  • 2 pk oreokjeks
  • 300 g sjokolade
  • forskjellige kakepynt
  • 28 pinner

Stikk en pinne inn i hver oreokjeks. Hver forsiktig slik at de ikke knekker.

Smelt sjokoladen og dekk kjeksen med sjokolade. La sjokoladen renne av til den ikke renner mer.

Legg kjeksene med sjokolade på et bakepapir.
Strø på strøssel.
Sett oreo lollipopene i kjøleskapet og la de stå til sjokoladen har stivnet.

Fantastisk gode og veldig populære.

Disse herlighetene på pinner faller garantert i smak hos både store og små. 

Thea

19 kommentarer

  1. Anonymous

    Så søte :) Hva slags sjokolade har du brukt? kankje jeg også må ha slike til lørdagsgodt idag :)

    1. My Little Kitchen

      Hei! Jeg brukte lys kokesjokolade, men du kan også bruke melkesjokolade eller mørk sjokolade :)

      Ja, det må du gjøre. De er veldige gode!

      Ha en fin dag videre :)

      Thea

  2. I am going to make these for my daughters birthday party, he friends will love these ;)

  3. Dette likte jeg, skal absolutt prøves! :-D

  4. Så smart! Og denne bloggen var jo smart både her & der. *lagre på favoritter*

  5. Hvor lenge holder de seg?

    1. My Little Kitchen

      Hei, Mette! Jeg har ikke oppbevart oreo lollipo mer enn noen dager i kjøleskapet :) Men de er best når de er ferske.

      Thea

  6. Anne-Marie

    Kjempegøy å lage sammen med barna og smaker supergodt! Vi skal feire min datters 11 års dag og da har vi laget disse med glutenfrie kjeks slik at alle gjestene kan spise de. Det er også veldig deilig :-) Fantastike sider og oppskrifter du har! Vi går for flykrasjkaken også :-) Tusen takk Thea!

    1. My Little Kitchen

      Tusen takk for det, Anne-Marie! Veldig gøy at du bruker oppskrifter fra bloggen min :) Lykke til med bakingen!

      Thea

  7. Anonymous

    Hvor får du kjøpt pinnene?

    1. My Little Kitchen

      Jeg brukte faktisk grillpinner i tre fra Rema 1000 som jeg delte i to :)

    2. Anonymous

      Panduro sine kjærlighet pinner er for store. Mislykket forsøk her i huset :(

  8. Hei hva slags sjokolade bruker du ;)? Min blir bare knekke eller faller av fra hverandre, please hjelp meg takk

  9. Hei :-)

    Jeg brukte vanlig melkesjokolade fra Nidar. At sjokoladen ikke er samarbeidsvillig kan ha noe med hvordan du smelter den. Smelt over vannbad og rør underveis. Det pleier å bli bra :-)

  10. Hvilke pinner bruker du?

  11. Jeg brukte grillpinner som du kan kjøpe på matbutikken. Knakk de i to og så var de supre å bruke

  12. Supert, takk ☺

  13. Elisabeth

    Hvordan får du dyppet dem i sjokoladen uten at de knekker? Av en hel kjekspakke var det bare en som ble vellykket :(

    1. For det første er det viktig at du ikke bruker en for tykk pinne. Så må du være forsiktig når du dypper i sjokolade. Du kan bruke en skje for å støtte kjeksen når den dyppes og til den legges på bakepapiret :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *