Frømuffins med banan

Frømuffins med banan er gode lunsjmuffins med forskjellige typer frø og biter av banan. De er supre å ha med til lunsj på skole og jobb. Bananbitene gjør muffinsene ekstra saftige og søte. God lunsj!

Frømuffins med banan:
35 stk

  • 8 dl hvetemel
  • 10 dl grovt mel
  • 2 dl havregryn
  • 2 ts salt
  • 8 ts bakepulver
  • 200 g smør
  • 8 dl melk
  • 4 egg
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 bananer
Bland hvetemel, grovtmel, havregryn, salt og bakepulver i en bolle.

Ha i solsikkefrø, linfrø og sesamfrø.

Visp sammen smeltet smør, melk og egg. Hell melkeblandingen i bollen sammen med de tørre ingrediensene.

Bland alt godt sammen.

Skjær 2 bananer i småbiter og bland dem inn i deigen.

Fordel deigen i muffinsformer, ca. 35 stykker. Strø linfrø eller solsikkefrø over muffinsene.

Stek ved 225 grader i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.

Frømuffins med banan er helt supre å ha med til lunsj på skole eller jobb.
Frømuffinsene smaker også godt med pålegg på.

Thea

2 kommentarer

  1. Dette ser kjempe godt ut :)

    Klem Renate

  2. Disse ser fantastiske ut!! Gleder meg til å prøve de.
    Takk, for mange gode matpakketips.
    Og ellers, en svært god blogg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *