Sjokolade frosting

 
 
Sjokolade frosting er en utrolig god krem med deilig smak av sjokolade. Frostingen er perfekt å bruke på cupcakes.
 
Sjokolade frosting:
  • 4 dl melis
  • 230 g smør
  • 200 g sjokolade
Smelt sjokoladen i mikroen og avkjøl litt. 

Ha smør og melis i en bolle. Viktig at smøret er romtemperert og mykt.

Visp det godt sammen.

Tilsett smeltet sjokolade i kremen.

Pisk godt sammen til en luftig krem.
 

Da er sjokolade frostingen ferdig.

Ha kremen i en krempose med tipp og sprøyt på cupcakes.

Thea

30 kommentarer

  1. Å denne såg bare digg ut *sikle* :D flink er du :D
    Har du noen gang prøvd å lage denne med laktose fritt smør og sjokolade?? evt hvordan ble den???

    1. My Little Kitchen

      Hei! Takk for det :)
      Jeg har aldri laget denne frostingen med laktosefritt smør og sjokolade.

      Thea

    2. Anonymous

      Det har jeg prøvd, ikke noe å si at det er laktosefritt:)��

  2. Anonymous

    Bør smøret smeltes?

    1. My Little Kitchen

      Nei, smøret skal være helt mykt/romtemperert og ikke smeltet :)

  3. Anonymous

    ok, takk!

  4. Anonymous

    Mmm! It looks delicious! I will try it on saturday!

    Love, A fan of yours from Finland :)

    1. My Little Kitchen

      Hi, so cool with a reader from Finland! Hope you find the chocolate frosting as delicious as I do :)

      Thea

  5. Nå ble jeg veldig sulten og endelig en krem som så lett ut å lage også som så god ut :D

  6. Anonymous

    Kan jeg ha denne kremen på sjokoladekake eller er det bare til cupcakes?

    1. My Little Kitchen

      Kremen smaker sikkert også godt på sjokoladekake :)

      Thea

  7. Anonymous

    Samme innlegg i 2 mnd. vil ha noe nytt :-)

    1. My Little Kitchen

      hva mener du? Jeg har lagt ut mange nye innlegg på 2 måneder??

      Thea :)

  8. Anonymous

    Hvordan sjokolade bruker du?

    Veldig fin blogg

    1. My Little Kitchen

      Tusen takk :) Tror jeg bruke lys kokesjokolade, men du kan bruke den sjokoladen du vil, melkesjokolade, mørk sjokolade o.s.v

  9. Anonymous

    Hei! Den så veldig god ut! Hadde tenkt å lage den nå , men det går vel ikke ann med daim sjokolade? Og hvilken tipp brukte du?

  10. My Little Kitchen

    Hei! Med daim sjokolade vil den jo bli litt klumpete og vanskelig å sprøyte ut gjennom en tipp. Jeg brukte en 1M tipp :)

    Thea

  11. Anonymous

    Hei Thea! :D
    Jeh skal ha denne på en sjokoladekake i langpanne.Er den nok til en langpanne?

    1. My Little Kitchen

      Hei :D Ja, jeg tror det er nok til å dekke en langpanne :)

      Thea

  12. Anonymous

    Hei
    Hvilken sjokoladeglasur er det best å bruke på sjokoladekake?

    Hilsen: En sjokoladeelsker<3

    1. My Little Kitchen

      Hei!:) Glasuren på denne sjokoladekaken er god på sjokoaldekake:
      http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2012/11/langpanne-sjokoladekake-med-glasur.html

      Jeg har ikke prøvd sjokolade frostingen over på sjokoladekake, men den er god på muffins, så hvorfor ikke sjokoladekake ;)

      Thea

  13. Anonymous

    Hvor mange muffins vil fudgen dekke til?

    1. Det kommer an på hvor mye frosting du tar på hver cupcake. Jeg pleier å lage en porsjon til rundt 20 cupcakes :)

  14. Anonymous

    Kan jeg bruke bake kakao istedenfor Skjokolade

    1. Ja, det kan du sikkert :)

  15. Anonymous

    Jeg skal lage de cupcakes til bursdagen min vet ikke hva de vil ha hva liker de fleste best og jeg lurer på om muffins opskriften

  16. Anonymous

    Heihei! Ser du brukte 1M tipp, men skjønner ikke helt hvordan du fikk til det der på bildet..:) Når jeg lager roser bruker jeg også 1M tipp, og da virker det som om det på bildet ikke går an, men jeg får vel bare prøve tenker jeg!
    Ett spørsmål til: Har du noen gang laget «spiselige blonder»/ har du lagt det ut på denne fiiine bloggen din?:)

  17. Anonymous

    Hvor får man kjøpt krempose Ica? Kiwi? Nille?

    1. Kremposer får du som regel kjøpt på hobby butikker som selger kakeutstyr. De kan også kjøpes på nett f.eks. på sotesaker.no eller kakeboksen.no :-)

  18. Kjersti

    Er denne grei å bruke til swirl på sjokoladekake? Holder den formen? Hvilken smørtype anbefaler du? Melange? Liker å bruke Bremykt til baking, men dårlig til frosting.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *