Frappuccino karamell iskaffe

Tidligere har jeg lagt ut en oppskrift på Frappuccino sjokolade iskaffe. Jeg fikk spørmål om jeg også kunne legge ut en oppskrift på karamell iskaffe og det kan jeg selvfølgelig. Denne iskaffen er litt annerledes enn sjokolade iskaffen og den er blant annet ikke laget med vaniljeis.

Frappuccino karamell iskaffe er en deilig iskaffe toppet med krem og karamellsaus. Den smaker utrolig godt av karamell og litt kaffe. Frappuccino iskaffe er virkelig verdt å prøve, også for deg som ikke er så glad i kaffesmak! Det er bare å tilsette mer eller mindre kaffe etter hva du liker. Denne hjemmelagde iskaffen må bare nytes!


Frappuccino karamell iskaffe:
5 glass

  • 15 – 20 isbiter
  • 2 dl melk
  • 1-2 dl kaffe
  • 3 ss sukker
  • karamellsaus
  • 2 dl kremfløte
Sett 5 glass i kjøleskapet.
Kok 1 kopp kaffe, ca. 2 ts pulver kaffe. La kaffen stå til den er helt avkjølt.
Ha isbiter, melk, sukker og kald kaffe i en blender. Du kan tilsette mer, eller mindre kaffe, enn det som står i oppskriften etter hva du liker.

Kjør i blenderen til en isete konsistens.

Tilsett karamellsaus etter hvor mye karamell du vil iskaffen skal smake.
Rør alt godt sammen.
Ta glassene ut av kjøleskapet. Hell karamellsaus på innsiden av glassene og i bunnen.
 Jeg brukte denne karamellsausen fra Freia.
Fordel iskaffen i glassene. Det er nok til 5 glass på størrelse med det på bildet.
Pisk kremfløte til krem. Ha kremen i en krempose med tipp og sprøyt kremen på toppen av iskaffene.
Hell litt karamellsaus over kremen.
Frappuccino karamell iskaffe er en deilig iskaffe toppet med krem og karamellsaus.
Nam!
Server med sugerør eller en skje.

Håper du liker frappuccino karamell iskaffe!

Thea

4 kommentarer

  1. Anonymous

    nydelig god!

    1. My Little Kitchen

      Så bra du likte iskaffen :D

  2. Anonymous

    Denne frappuccinoen var akkurat det jeg lette etter :-) Den var skikkelig god, Nam nam nam :-) :-) Takk skal du ha!!

    1. Så bra du likte oppskriften :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *