Lunsjmuffins med mårpølse

Hei, alle sammen! I dag skal jeg vise dere oppskriften på disse smakfulle lunsjmuffinsene med mårpølse og blåmuggost. Dette er noe for deg som vil prøve noe nytt, med en ny og anerledes ingrediens. Det er sunne og gode muffins som er supre å ha til lunsj.
Denne oppskriften gir 12 store lunsjmuffins.
Lunsjmuffins med mårpølse og blåmuggost:
12 stk
  • 6 dl hvetemel
  • 2 dl sammalt hvetemel
  • 100 g smør, romtemperert
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4 dl melk
  • 100 g mårpølse
  • 2 vårløk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 100 g hvitost, revet
  • 40 g Organic Castello blåmuggost (kan sløyfes)

Ha hvetemel, sammalt mel, bakepulver og salt i en bolle til en kjøkkenmaskin.

Tilsett mykt, romtemperert smør. Kjør på middels hastinghet til smøret er rørt inn i melet. Ha i melk og bland alt godt.

Skjær mårpølse i terninger, hakk vårløk og hvitløk. Ha det i bollen med de andre ingrediensene.

Ha i revet hvitost og økologisk blåmuggost.

Kjør alt i kjøkkenmaskinen til det er godt blandet.

Fordel deigen i 12 store muffinsformer.

Stek ved 250 grader i 10-15 minutter. Hvis muffinsene blir mørke på toppen før de er gjennomstekt kan du legge et bakepapir over de inne i ovnen.

Lunsjmuffinsene smaker best ferske og nystekte. De kan fint fryses.

Supre lunsjmuffins med mårpølse.

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *