Mørk sjokolade fugde med non-stop

I dag er det lørdag og da er det gøy å trylle frem noe hjemmelaget godteri til lørdagsgodt. Jeg har laget hjemmelaget mørk sjokolade fugde toppet med non-stop. Utrolig god og det beste er at den enkelt kan lages på kun 20 minutter!

Denne sjokolade fudge smaker kjempegodt av mørk sjokolade og den er pyntet med non-stop på toppen. Jeg er veldig glad i mørk sjokolade, men hvis du ikke er så glad i det, kan du bruke et lysere kakaopulver enn det jeg gjorde. Det eneste du trenger er kokosnøttojle, honning, kakao, mandelsmør og non-stop. Det er bare å sette i gang, om 20 minutter kan du nyte disse godbitene! 


Mørk sjokolade fugde med non-stop:

  • 120 g kokosnøtt olje, flytende
  • 120 g honning
  • 120 g bakekakao
  • 2 ss mandelsmør
  • 120 g non-stop
Kokosnøttoljen og mandelsmøret er kjøpt på en helsekostbutikk.
Mål først opp alle ingrediensene. Jeg brukte bakekakao fra Freia.
Jeg brukte denne honningen fra Stend.

Visp kokosnøttolje og honning sammen i en bolle.

Ha i kakaopulver og rør godt sammen.

Bland i mandelsmør.

Hell blandingen i en brødform eller lignende.

Strø over non-stop.

Sett i fryseren i 15 minutter, slik at fugden blir stiv.

Ta ut av fryseren og del i firkantede biter.
Oppbevar fugden i kjøleskapet til den skal serveres.

Herlig fugde med non-stop laget på 20 minutter.

Ønsker dere alle en fin lørdagskveld :)

Thea

    10 kommentarer

    1. Hei, denne så kjempe god ut ! :)
      Men jeg liker ikke honning, hva kan jeg bruke i steden ? lys sirup ?

      på forhånd takk for svar :) !

    2. Du vil ikke smake at det er honning i fudgen når den er ferdig. Honningen er i for å gjøre den søtere. Det kan godt hende at du kan bruke lys sirup, men vet ikke hvordan det vil smake.
      Kanskje du også kan bruke agavenektar? Det enkleste er vel å prøve med honning først og hvis du ikke liker det prøve med andre søtningsmidler. Lykke til :)

    3. Anonymous

      kan man bruke lys sjokolade istedet for mork? ..

      1. Du kan bruke ett lysere kakaopulver ja :)

    4. Anonymous

      Hei! Hvor lenge kan denne oppbevares i kjøleskapet? :)
      Fin blogg du har, bruker ofte oppskrifter herfra!

      1. Tusen takk! Veldig kjekt å høre at du bruker oppskrifter fra bloggen :) Fudgen står seg lenge i kjøleskapet, men har ikke testet ut hvor lenge. Den forsvinner alltid så fort ;)

    5. Anonymous

      er det sjokolade i denne?

      1. Sjokolade er ikke en av ingrediensene (bortsett fra non-stop), men kakaopulver. Fudgen smaker mørk sjokolade :-)

    6. Mona Stakkestad

      Heisann! Kan jeg bruke annet enn mandelsmør i disse? Har ikke det i hus #studentbudsjett ;-) God helg, mvh Mona

      1. Hei Mona!
        Det er jeg usikker på. Laget disse som en test på å bake litt alternativt med mandelsmør og kokosolje. Du kan prøve å bruke vanlig smør, men jeg har ikke testet det selv, så vet ikke om det blir bra.

        Ha en fin søndag :-)

    Skriv en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *