Eggebrød


I dag vil jeg dele ett kjempegodt, raskt og enkelt frokosttips med dere. Jeg bor med en jente som heter Sofie her i Cardiff og hun har en ny og spennende måte å spise egg og brød sammen på. Denne måten er ihvertfall helt ny for meg! Det Sofie gjør er å lage hull i brødskiven, ha egget i og steke det, slik at det blir en skive med egg i midten. Helt genialt!


egg + brødskive = eggebrød
Eggebrød smaker som ristet brød med egg inni og er en perfekt frokost for de som er glad i egg. Det er raskt og enkelt å lage og kan enten spises som den er eller med for eksempel bacon til. Du kan også lage eggebrød med grovt brød dersom du ønsker en sunnere versjon. Det er mange muligheter!




Eggebrød:
2 stk

  • 2 skiver loff
  • 2 egg
  • salt
  • olivenolje

Begynn med å skjære ut en firkant i midten av 2 skiver loff. Du kan også bruke andre typer brød.

Hell olje i en stekepanne og smør skivene inn i litt av oljen. Dette er for at de skal blir sprøe og gode.

Ha ett egg i midten av hver skive.

Stek til egget har stivnet og brødet er sprøtt.

Ha litt salt over skivene og så er frokosten ferdig.
Server gjerne med en kopp te til frokost. En god start på dagen <3


egg + brødskive = eggebrød
 

Thea

3 kommentarer

  1. Så godt! Jeg bruker å gjøre noe liknende, men med litt ekstra innhold.
    Skjær hull i brødskivene, stek egg inni hullet -> legg på ei skinkeskive og litt ost, og legg til slutt tilbake brød-firkanten du har skjært ut. Så kan du snu brødet og la det steke litt til, til du tror osten er smeltet.
    NAM!

    1. Høres godt ut Julie! God idé :)

  2. Oj, så utrolig smart det var! Det så veldig godt ut:)

    Kjempekult om du tar turen innom min musikkblogg om du har lyst på noe ny musikkinspo! http://soundtrackoftheyouth.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *