Jule cake pops

I dag har jeg bakt jule cake pops, formet som juletrær og julestjerner! Kjempegøy å endelig få begynt med julebaksten. Her er oppskrift og fremgangsmåte på hvordan dere kan lage glitterendre stjerner og pyntede juletrær. Disse julete godsakene er perfekte å bake til jul og å servere til gjester. Kos dere med julebaksten alle sammen!
Sjokolade cake pops:
25 stk
  • sjokoladekake (oppskrift her)
  • 200 g sjokolade, smeltet
  • 25 pinner
  • Grønn og hvit candymelts
  • hvit candy melts
  • Strøssel og glitter


Lag en halv sjokoladekake og avkjøl. 

OBS! Jeg halverte sjokoladekake oppskriften! Oppskrift på sjokoladekake finner du her! 

Smuldre sjokoladekaken i småbiter. Ha i smeltet sjokolade og bland alt godt sammen.

Jeg brukte denne cake pop formen til å forme deigen i julefigurer.

Til juletrærne:
Smelt grønn candy melts i mikroen etter anvisning på pakken. Dypp ett og ett juletre i sjokoladen og la sjokoladen renne litt av. Bruk gjerne en skje til å dekke juletreet med sjokolade. Form sjokoladen til slik at det ser litt ut som greiner. Pynt med kuler og glitter før sjokoladen stivner.

Til Stjernene:
Smelt hvit candy melts. Dypp en og en stjerne i sjokoladen og la sjokoladen renne litt av. Strø glitter over før sjokoladen stivner helt. 

Jeg brukte disse spiselige glittertypene. Rød og sølv til stjernene, og litt hvitt glitter på juletrærne. 
Disse blir garantert en suksess for barna i julebesøk.
Jeg serverer cake pops i dette geniale cake pops stativet fra kakeboksen.no. Elsker det!

 Thea

1 kommentar

  1. Hei. Hvor har du kjøp disse julefigurer? Takk :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *