Grillet hvitløksbrød



Grillet hvitløksbrød er godt tilbehør som er enkelt å lage på grillen i sommer. Brødene er dyppet i olivenolje med presset hvitløk og grillet til de er sprøe og gode. Godt tilbehør til blant annet pasta, salater, supper og grillmat.



Grillet hvitløksbrød:

  • skiver godt brød
  • olivenolje
  • hvitløk, finhakket

Skjær brødet i skiver.

Ha olivenolje i en skål og bland med finhakket/presset hvitløk. Mengden hvitløk tilsetter du etter hvor mye hvitløkssmak du vil ha på brødet. Jeg brukte 3 hvitløksfedd presset de i en hvitløkspresse.

Dypp brødskivene i oljeblandingen på begge sider til de er dekket av olje. Bruk gjerne en skje og smør hvitløken utover skivene også. Det er ikke så mye hvitløk som henger seg på, bare ved dypping.

Legg deretter skivene på et tørkepapir til de skal grilles.

Grill brødene på begge sider til de er sprøe og har fått litt farge. Pass på å snu brødene ofte, slik at de ikke blir svidde.

Server varme og rett fra grillen.

Smaker godt som tilbehør til pasta, salater, supper og grillmat.
Thea

2 kommentarer

  1. Caroline

    Åssen bröd er dette? :)

  2. Jeg har brukt et type ciabatta brød som jeg kjøpte av en baker i Frankrike :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *