Paprika på grillen

Paprika er enkelt å legge på grillen i sommer og godt tilbehør til grill mat. Pensle med olivenolje, grill og ta av skallet, så har du godt tilbehør på 1-2-3.


Grillet paprika:

  • rød paprika
  • olivenolje
  • salt

Del paprika i 2 eller 4 deler og fjern frøene. Pensle skallet med olivenolje.

Legg paprika på grillen med skallet ned.
Grill til skallet er godt stekt og litt svidd. Snu underveis og grill på begge sider. 

Fjern skallet på paprikabitene ved å dra det av med en kniv. Der den er godt grillet er skallet lettest å fjerne. Smak til med litt salt.

Grillet paprika er godt tilbehør til grill mat. På bildet over servert med salat og grillet kjøtt.

God sommer <3
Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *