Couscoussalat med kylling

I dag tenkte jeg å dele et middagstips med dere! Couscoussalat er god, rask og enkel middagsmat. Jeg serverte salaten med honningmarinert kylling og lime i båter.
Honningmarinert kylling:
  • 4 ss honning
  • 4 ss sitronsaft, presset
  • 4 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • 4 kylling fileter
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Ha kyllingen i en ildfast form og hell over marinaden. Legg gjerne tynne skiver av sitron på toppen.
Stek ved 180 grader i 20-25 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
Couscoussalat:
  • 300 g couscous gryn, kokt
  • 1 agurk, små terninger
  • 4 tomater, små terninger
  • 4 vårløk, finhakket
  • en neve frisk koriander
  • 1 dl sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 lime i båter til servering

Kok couscous etter anvisning på pakken. Ha i en serveringsskål.

Kutt alle grønnsakene og ha sammen i en bolle.

Rør sammen sitronsaft, olivenolje og salt i en liten skål, hell over grønnsakene og bland godt.

Bland grønnsakene sammen med couscousen.

Server med honningmarinert kylling og lime skjært i båter.

Thea

2 kommentarer

  1. Anonymous

    Hei:) Lurte bare på hvor du kjøper couscous gryn?
    Så veldig godt ut!

    1. Couscoussalat gryn får du kjøpt på vanlig matbutikk. :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *