Kjøttboller

Hjemmelagde kjøttboller er enkelt å lage og er populært blant både store og små. En super tapasrett. Server varme eller kalde med chilisaus eller smakstilsatt ketchup.

Kjøttboller:
24 stk

  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts maldon salt
  • 1/2 ts kvernet svart pepper
  • 1/2 rød løk, finhakket
  • 1 ss olivenolje

Ha kjøttdeig, salt, pepper og løk i en bolle. Kna sammen til alt er godt blandet.

Rull til små kjøttboller.

Stek kjøttbollene i en stekepanne på spyd eller uten. De kan også legges på grillen, men da bør de grilles på spyd.

Jeg stakk en tannpirker i hver kjøttbolle før servering.

Server varme eller kalde med chilisaus eller smakstilsatt ketchup. Jeg brukte en ketchup med smak av jalapeño. Veldig godt sammen! 

Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *