Cottage cheese scones

I dag vil jeg dele oppskriften på herlige cottage cheese scones med dere! Cottage cheese gjør sconesene ekstra saftige og gode. Scones trenger ikke heve, og er derfor raske og enkle å lage til frokost samme morgen. Kjempegode og supre til helgefrokosten eller når du får lyst på noe ekstra godt til lunsj! Server sconesene nybakte med godt pålegg. 


Cottage cheese scones:
6 stk

  • 1/2 dl havremel
  • 1 dl rugmel
  • 1 ss linfrø
  • 1 ss kruskali (kan sløyfes)
  • 2 ts bakepulver
  • 50 g smør, romtemperatur
  • 250 g cottage cheese mager

Alt du trenger for å lage sconesene (ikke i riktig mengde da).

Ha alt det tørre i en bakebolle; havremel, rugmel, linfrø, kruskali, bakepulver og salt.

Smuldre romtemperert smør inn i det tørre.
Bruk gjerne fingrene, det kan være vanskelig og bare bruke sleiven.
Ha i cottage cheesen og bland alt godt sammen.

Form blandingen til 6 like store kuler og press de litt flate når du legger de på et stekebrett med bakepapir.

Stek ved 225 grader i 10-12 minutter.
Server cottage cheese scones nybakte med godt pålegg.

Thea

1 kommentar

  1. das sieht sehr lecker aus!!!! danke und liebe grüße von angie

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *