10 ting jeg bare MÅ ha på kjøkkenet!

Jeg fikk inn ett ønske fra en leser om at jeg kunne lage ett innlegg om mitt hva jeg bruker mest på kjøkkenet i «Theas tips». Så her 10 ting jeg ikke klarer meg uten og alltid må ha på kjøkkenet!

1) Kjøkkenhåndkle

Kjøkkenhåndkle er veldig, veldig viktig! Jeg tar steg for steg bilder mens jeg baker, så må hele tiden vaske hender for å ta i kamera. Etter at jeg hadde bakt hver dag i hele påsken, måtte jeg tilslutt kjøre en vaskemaskin med hele 15 (!!) kjøkkenhåndkler hehe. Dette er altså helt nødvendig for meg på kjøkkenet!

2) Kjøkkenmaskinen min 

Jeg hadde heller ikke klart meg uten min kjære Kenwood kjøkkenmaskin, for den bruker jeg hele tiden, til nesten alt jeg baker. Jeg har faktisk 2 maskiner, som bytter på å bli flittig brukt. Begynner dessverre å bli utslitte begge to etter år med intens baking!

1

3) Deigskraper

Jeg ble sjokkert da jeg laget pizzabunn hos en venninne og hun ikke hadde en deigskraper! Er ikke dette noe alle har?! Tydeligvis ikke haha – men det burde alle ha. Men jeg hadde ihvertfall ikke klart meg uten min geniale deigskraper!

4) En god slikkepott

Dette er et must nesten uansett hva jeg baker. Selv eier jeg sikkert 10 ulike slikkepotter. Min favoritt slikkepott for tiden er denne fra Josef Josef :-)

Muffins_2
Baking med mango – mango cupcakes

5) Mango

Jeg er veldig glad i mango, så det vil jeg helst ha på kjøkkenet mitt til en hver tid. Jeg har prøvd meg frem med å bake med mango mer og mer. Mango cupcakes, mangois, og mangokake, er noe av det jeg baker med mango.

6) Engangs sprøyteposer

Jeg er for lat til å vaske sprøyteposer, for det er noe kliss. Derfor har jeg skaffet meg en mengde engangs sprøyteposer – beste avgjørelsen på lenge! Jeg synes ihvertfall det er mye enklere å bruke. Du finner sprøyteposer her!

7) Tipper ligger alltid klare i bakeskuffen

Med tipper og sprøytepose kan man pynte alt fra cupcakes til kaker til desserter. Favoritt tippen er 1M, siden dette er den jeg pynter min kjære rosekake med. Du finner 1M tippen og mange andre tipper her!

IMG_8062

8) Litermål + vekt i ett

Et litermål og en kjøkkenvekt er viktig å ha på kjøkkenet. Men det var før det kom noe så genialt som litermål og vekt i ett. Sjekk ut denne smarte oppfinnelsen her :-)

9) Speilrefleks kamera 

Speilrefleks kamera med blits mitt er alltid med på kjøkkenet uansett, og er grunnen til å det er steg for steg bilder her på mylittlekitchen.no. Flere har fått bakoversveis når jeg har dratt opp kameraet med den store ekstra blitsen på toppen haha. Utfordringen her er å ikke få for mye kakerøre på det :-)

10) Frivillige kakemomser

Jeg baker så mye for tiden at kakespisere på kjøkkenet har blitt et must. Heldigvis har jeg mange frivillige :-)

IMG_7297

Noen som kjenner seg igjen?

Likte du innlegget og at jeg deler slike ting? Klikk gjerne på «Liker» :-)

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *