Frokostscones med banan

IMG_8764

Endelig helg! I dag deler jeg oppskriften på en herlig, men enkel frokost med dere. Scones er superenkle og raske å lage til frokost samme morgen, siden de ikke trenger å heve. Rør deigen sammen, stek og server varme, nystekte scones til frokost. Smaker veldig godt servert med syltetøy, marmelade eller smør.

Frokostscones med banan:

6 store scones

  • 2 dl speltmel
  • 4 dl sammalt grov hvete
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1 banan
  • 4 ss naturell yoghurt
  • 1 dl eplejuice
IMG_8725

Bland sammen mel, bakepulver og salt i en bolle. Mos bananen med en gaffel og bland med yoghurt. Bland juice, banan og yoghurt sammen med det tørre. Deigen skal være klissete, men enkel å forme til scones.

IMG_8727

Legg scones på et stekebrett med bakepapir. Stek ved 200 grader i 15-20 minutter.

IMG_8759IMG_8763

Server med smør, syltetøy eller marmelade.

IMG_8769

Klikk gjerne på «LIKER» om du liker oppskriften :-)

– Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *