Edderkopper på pinne


«Lille Petter edderkopp han klatret på min hatt…»

Nå nærmer det seg Halloween! Fremover kommer jeg til å dele kule tips til Halloween-godt her på bloggen. Jeg begynner allerede i dag med en spennende oppskrift.

Dagens oppskrift er disse stilige, spiselige edderkoppene er supre å bake til Halloween! Edderkoppene er laget av sjokolade cake pops, selvfølgelig med åtte lakrisbein, øyne og litt «støsselhår» på toppen.

Sjokolade cake pops:
25 stk

Til edderkoppene:


Lag en halv sjokoladekake og avkjøl. 

OBS! Jeg halverte sjokoladekake oppskriften! Oppskrift på sjokoladekake finner du her! 



Sjokoladekrem:
  • 75 g smør, romtemperert
  • 3 ss kakao
  • 200 g melis
  • 150 g kremost naturell (philadelphia ost)


1) Pisk smør, kremost og melis sammen.
2) Ha i kakaopulver.
3) Pisk alt godt sammen til en luftig krem.




Smuldre sjokoladekaken i småbiter. Ha i sjokoladekrem.




Bland sammen til en passe tykk deig, så er lett å forme til kuler. 



Form deigen til små kuler. 




Stikk en pinne i hver kule (ikke helt igjennom). Jeg brukte disse pinnene. Sett kulene i fryseren i cirka 30 minutter. 

Smelt sjokolade i mikroen til den begynner å smelte og rør ut alle klumper. Ta kulene ut av fryseren. 

Montering, slik gjør du:

1) Klipp lakrisstengene passe lange, slik at 8 er cirka like lange. Legg fire og fire av stenge i kryss og fest med litt sjokolade i mitden (der de krysser).

2) Dypp cake popsen i sjokolade og press den i midten av lakrisbeina.

3) Fest på 2 hvite perler som øyne og strø over litt sjokoladestrøssel som hår.

Mer Halloween inspirasjon? Klikk deg gjerne inn HER for mer inspirasjon til stilig Halloween bakst :-)
Klikk på «LIKER» om du liker oppskriften :-)
Ikke glem å følge Facebook-siden min her og Instagram, @mylittlekitchenthea, for flere kakeoppskrifter og idéer!
Snapchat: mylittlekitchen
-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *