Mine beste lunsjtips!

I dette innlegget har jeg samlet noen av mine lunsjfavoritter. Det jeg lager mest av er eltefrie rundstykker og hjemmelagde knekkebrød, som jeg omtrent alltid har klart. Innimellom synes jeg det er kjekt å variere litt med for eksempel snurrer eller matmuffins fylt med masse godt. Jeg har min favorittsalat med egg, som jeg liker spesielt godt å lage til lunsj når jeg jobber hjemme. Ostesmørbrød er jeg også veldig glad i, så det måtte også bli med i denne posten.

Håper du finner noe inspirasjon til lunsjen din! Trykk på navnet på oppskriftene under for å komme direkte til fremgangsmåten :-)

IMG_0209

ELTEFRIE RUNDSTYKKER

Jeg er stor fan av eltefrie rundstykker og lager det hele tiden! Disse rundstykkene med chiafrø er en av mine favoritter. Jeg har omtrent alltid disse rundstykkene på lur i fryseren. Når jeg vil ha rundstykker til lunsj eller smøre til matpakke på skolen, tiner jeg de i mikrobølgeovnen og vips har jeg helt ferske, hjemmebakte rundstykker. Så enkelt kan det gjøres :-)

IMG_0343

LUNSJMUFFINS

Lyst på noe nytt og spennende til lunsj? Prøv matmuffins! Jeg synes det er kjempegodt og de kan enkelt fryses ned og tas opp når du får lyst på. Anbefaler disse smakfulle muffinsene med mårpølse og vårløk.

image1

LUNSJSALAT

Dette er min favorittsalat til lunsj for tiden. Den er enkel å lage og inneholder så masse godt! Jeg er så glad i kombinasjonen av tomat, rødløk, avokado og mozzarellaost. Kokt egg i salat gjør den mer mettende og super til lunsj. Tilslutt har jeg over litt olivenolje og en dash salt og pepper for litt ekstra smak – SÅ GODT!

IMG_2480

PESTOSNURRER

Smakfulle snurrer fylt med pesto, skinke og løk, og toppet med parmesan. Et litt mer spennende alternativ til den vanlige brødskiven.

IMG_5346

GROVE KNEKKEBRØD

Jeg liker å lage hjemmelagde knekkebrød! En porsjon av disse knekkebrødene holder seg lenge i en tett boks på kjøkkenbenken. En enkel og lunsj, når du har disse knekkebrødene på lur :-)

IMG_9198

VAFFELSMØRBRØD

Jeg er så glad i ostesmørbrød! Lages enkelt med grovbrød, ketchup, hvitost og skinke. Ha på grillkrydder eller annet krydder for mer smak! Enkel og mettende lunsj, som er verdt å prøve ut i vaffeljernet :-)

Jeg har også laget en egen kategori for lunsjtips her på bloggen, du kan sjekke den ut her for enda flere lunsjtips :-)

Ønsker dere alle en fin uke!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *