Dette baker jeg på hytten

Nå er det tid for høstferie og da er det mange som tar turen av gårde til hytten! Jeg synes det er så herlig å komme seg litt bort fra byen og hverdagen av og til. Avslapping på hytten, frisk luft og turer i fjellet er gull verdt før hverdagen kommer tilbake med fullt kjør fra alle kanter. På hytten blir det gjerne også ekstra tid til å bake, noe jeg setter stor pris på. Jeg pleier å lage litt annen type bakst og godsaker når jeg er på hytten enn hjemme. I dette innlegget tenkte jeg å dele oppskrifter på mine hyttefavoritter med dere!

Det er alltid koselig å lage mat og bake på hyttekjøkkenet. Kjøkkenet er helt annerledes enn hjemme og har blant annet ikke innlagt vann. På hytten er det også den gode gamle hjulvispen som gjelder!

God turmat er viktig på hytten. En favoritt er pizzasnurrer, eller andre snurrer som pestosnurrer eller skinkesnurrer :-)

Venninnen min, Astri, var nylig med på hyttetur og disket opp med sin knallgode kakao etter fjelltur. Oppskriften ser du på bildet over :-)


En lunsjfavoritt på hytten er speltlomper med salat og hjortepølse (eller annen pølse/spekemat/skinke). Supergodt, rask og enkelt å lage til!

Munker er tradisjon å lage over bålet på hytten. Om ettermiddagen er det veldig koselig å fyre opp bålpannen, grille mat og lager munker tilslutt :-)

Oppskriften på munker finner du HER!

Hveteboller også populær bakst på hytten. Oppskriften på disse herlighetene med sjokoladeknapper finner du HER!

Ønsker dere alle en strålende høstferie :-)

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *