Sjokoladekuler med kokos

Da har vi kommet til desember og det er på tide at jeg deler flere julegodt oppskrifter på bloggen. Jeg synes alltid at det er kjekt å teste noe nytt og spennende til jul, i tillegg til de tradisjonsrike julekakene. I dag deler Camilla aka Treningsfrue sin oppskrift på herlige sjokoladekuler rullet i kokos her hos My Little Kitchen.

Denne oppskriften inneholder litt annerledes ingredienser enn jeg pleier å bruke, men de kan fåes kjøpt i helsekostbutikker og nettbutikker. De ser så godt ut! Gleder meg til å teste de :-)

Treningsfrue sine sjokoladekuler:

ca. 20 stk

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mandler
  • 1 dl dadler uten stein
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 bit kakaosmør (kan sløyfes)
  • 2 ss små kakaobiter, rå sjokolade
  • 3 ss kald kaffe
  • 2-3 ss cocosa kokosolje

Kjør først havregryn og mandler i blenderen. Tilsett dadlene i blenderen og kjør videre. Ha deretter massen i en bakebolle og bland sammen med kakaopulver, raspet kakaosmør (de kommer i biter), små kakaobiter (rå sjokolade), kald kaffe og kokosolje.

Bland dette godt sammen og rull til små kuler. Deretter ruller du de i kokos og legger de i en boks som du putter i fryseren. De kan oppbevares i fryser og kjøleskap.

Takk for oppskriften, Camilla! Sjekk ut Treningsfrue.no for mer inspirasjon :-)

God lørdag alle sammen!

//bilder i dette innlegget tilhører Treningsfrue.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *