Kick off med United Influencers

//sponset opphold

Denne helgen har jeg vært på det årlige eventet med bloggnettverket mitt, United Influencers. Jeg fløy til Oslo grytidlig fredag morgen og vel fremme i Oslo ble vi satt på en buss og tatt med til hemmelig sted. Vi kom frem til det nye, stilige hotellet Moxy, like utenfor Oslo. Her var det et fantastisk opplegg i vente for oss; spennende foredrag, akekonkurranse, tre-retters middag, underholdning og fest. Tusen takk til United Influencers for et fantastisk kick off! Det var SÅ hyggelig å møte både kjente fjes og nye medlemmer av UI-familien. Jeg gleder meg allerede til neste gang!

Her kommer et bildedryss fra helgen og fotografene bak er Sigve Ferstad og Gunnar Kopperud (eventlive.no):

Akekonkurranse. Med dette laget ble det seier :-)

Før middag ble vi både sminket og ordnet på håret av flinke folk. Skikkelig luksus! Tusen takk til Vita Exclusive for sminke og Hairport for hår :-)

Nå er det tilbake til hverdagen i Bergen og tid for en ny uke med studiene  :-)

Ønsker dere alle en fin uke!

-Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *