Om meg

Velkommen til My Little Kitchen

Jeg heter Thea Bolstad og er en jente på 21 år fra Bergen. Jeg er veldig glad i å bake og å lage mat. I 2011, som 15 åring, startet jeg matbloggen My Little Kitchen, for å samle mine favorittoppskrifter og dele bakegleden med andre. Noe av det som fasinerer meg mest med baking er at det er utallige oppskrifter å prøve ut og jeg elsker å prøve meg frem på kjøkkenet, teste ut nye oppskrifter og eksprimentere. Jeg koser meg når jeg er på kjøkkenet og synes det er avslappende å bake. Min farmor, bestemor og oldemor har alltid vært inspirerende bakeforbilder for meg.

Alle oppskriftene på bloggen finner du i oversikten under fanen “oppskrifter”, der de igjen er nøye sortert i kategorier og etter alfabetet. Jeg er glad i å ta bilder og er opptatt av å bruke bilder både underveis og av ferdig resultat. Oppskriftene på bloggen er derfor alle med steg for steg bilder. Mitt mål med å ta bilder fra hele bakeprosessen er at oppskriftene skal bli enda enklere å følge for alle. Jeg håper at My Little Kitchen kan være til hjelp og inspirasjon for andre som også trives på kjøkkenet. Alle bilder på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt.

Fotograf: Paul Paiewonsky / Gursli-Berg forlag / Theas Little Kitchen

Utdanning

Jeg har ingen utdanning innen baking. Baking har for meg alltid vært en hobby, som har utviklet seg over tid. Jeg er for det meste selvlært, og har hentet stor inspirasjon fra mine bestemødre og oldemor når det kommer til bakingen.

På VGS gikk jeg på Nordahl Grieg. I 2. klasse på videregående var jeg klar for nye eventyr og søkte meg på utveksling til Cardiff i Wales. Jeg bodde og gikk på skole i Cardiff et år og opplevde masse spennende i en ny kultur og ble kjent med mange nye mennesker. Du finner også en del britiske oppskrifter her på bloggen fra tiden min i Cardiff.

Rett etter videregående søkte jeg meg inn på Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Der studerer jeg på fulltid, nå på 3. året på siviløkonomstudiet og stortrives med det. Bloggen driver jeg ved siden av studiene.

collage22

Årets matblogg prisen

Ett av mine største øyeblikk som matblogger er helt klart da My Little Kitchen ble kåret til “Årets matblogg” i VIXEN Blog Awards 2014.

 Bøkene mine

Jeg har vært så heldig at jeg hittil har fått lov til å gi ut tre bøker. Den første, Theas Little Kitchen, ble publisert høsten 2015 og inneholder mine aller beste kaker til en hver anledning. Denne selges fremdeles i bokhandlere over hele landet og på nett her!

Bok nummer to, Vennebaking, kom ut høsten 2016. Den inneholder masse inspirasjon til godteri, gjærbakst, cake pops og dessert som er supre å bake sammen med eller til venninner. Boken kan du bestille på nett her!

Den tredje boken, Vinterkos, kom ut desember 2016. Dette er en jule- & vinterbok hvor jeg deler mine favorittoppskrifter til julebaksten, tips til spiselige julegaver, varmedrikker og lun gjærbakst til kalde vinterdager. Boken finner du i matbutikker og kiosker frem til 14. januar 2017. Den kan også bestilles rett hjem i postkassen her!

Oversikt over bøkene:

  1. Theas Little Kitchen (2015), Gursli Berg Forlag
  2. Vennebaking med My Little Kitchen (2016), Egmont Publishing
  3. Vinterkos med My Little Kitchen (2016), Egmont Publishing

Sosiale medier

Facebook: My Little Kitchen

Instagram: @mylittlekitchenthea

Snapchat: mylittlekitchen

Kontakt meg

Kontaktinformasjon finner du under fanen “Kontakt meg”.