Jeg elsker indisk mat og i dag lagde jeg denne deilig indiske fiskekarrien. Fisken har jeg fisket og filètert selv.
Indisk fiskekarri:
5 porsjoner
- 1 løk, hakket
- 3 fedd hvitløk
- solsikkeolje
- 1 beger rømme/1/2 beger naturell yoghurt
- 1 boks kokosmelk
- 1-2 ss fiskekarri
- 800 g hvitfisk, torsk, sei, lyr, gourmet fisk
- hvetemel
Skjær fiske filètene i terninger. Jeg brukte sei i dag.
Ha litt hvetemel sammen med fisken.
Bland til all fisken er dekket.
Fres hakket løk og presset hvitløk i litt solsikkeolje til det er gyldent.
Ha i naturell yoghurt eller rømme og fiskekarri. Fiskekarrien gjør maten sterk, ta i karri etter hvor sterk du vil ha den. Min familie liker godt sterk mat, så jeg har i litt mer enn 2 ss med fiskekarri.
La det stå å småkoke i 5-10 minutter.
Ha i fisken.
Tilsett kokosmelken og la det småkoke 10-15 minutter. Så er fiskekarrien ferdig.
Server den indiske fiskekarrien med ris. I dag tok jeg litt gurkemeie i risen, slik at den ble gul.
Det er også veldig godt med nanbrød til denne fiskekarrien.
Nå har jeg registrert meg på <a href=»http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e2bbce953acb934f0edcf481038d712a2ee49322%22%3EBloggurat%3C/a>.
Thea