Pastasalat med pesto og bacon

En herlig pastasalat med pesto, avokado, tomat, pinjakjerner og bacon. En supergod kombinasjon som gir en fantastisk god pastasalat. Server til lunsj eller middag.

Pastasalat med pesto og bacon:
4-5 porsjoner

  • 1 pk cherry tomater
  • 1 pk tagliatelle pasta
  • 1 pk pinjejerner
  • 1 avokado
  • 1 pk ruccola salat
  • 1 pk pesto
  • 1 pk bacon

Kok pastaen og bland med pestoen.

Ha i ruccolasalaten.

Skjær avokadoene i biter og bland forsiktig inn i salaten. Skjær cherrytomatene i to.

Stek bacon og pinjekjerner, avkjøl.

Strø over cherry tomatene, pinjekjerner og bacon. Dette er for at salaten skal se fin ut når den serveres.

Bland salaten sammen og så er den klar til servering.

Dette er den beste pasta salaten jeg har smakt. Focaccia er veldig godt ved siden av denne salaten.

Thea

15 kommentarer

  1. Nam! Dette ser kjempegodt ut! Skal prøves 😉

  2. Denne så veldig god ut. Takk for middagstips!

  3. Kjempegod pastasalat! Har allerede laget den ved flere anledninger:-)

  4. Anonymous

    Litt skuffende at du ikke lager egen pesto… Mn så ille godt ut ! 😀

    1. My Little Kitchen

      Jeg tenkte ikke på å lage pestoen selv, men skal prøve det neste gang 🙂

  5. Anonymous

    1 bunt stor frisk basilikum
    2 ss pinjekjerner
    3 fedd hvitløk
    ca. 1 dl olivenolje
    50 g revet parmesan
    og Salt & Pepper 🙂

    Alt du trenger er en blender eller stavmikser 🙂

    1. My Little Kitchen

      Takk for oppskriften 🙂

  6. Anonymous

    Håper du vil like den 😀 Er en heeelt annen verden en den man kjøper 😀 Det lover jeg ! 😀

  7. Må bare prøve denne! Tusen takk for oppskrift!

  8. Jeanette

    Hei, du har rett, det er en veldig god pastasalat 🙂 Tusen takk for at du la ut den oppskriften 🙂

  9. Så kjekt å høre at du liker oppskriften 🙂

  10. May Linda

    Denne såg kjempegod ut

  11. Hei! Ja det er 1 glass pesto, 1 vanlig pakke stjernebacon (100-200 g tror jeg) og en pakke fersk tagliatelle pasta (400 g kanskje) 🙂

  12. Blander du pestoen i varm pasta, og serverast retten varm/lunken eller kald?

    1. Ja du kan blande pestoen i pastaen like etter den er ferdig. Men jeg pleier å la pastaen avkjøle seg litt før jeg har i salat og grønnsaker (de blir litt slappe om det er for varmt). Retten serveres helst kald for min del, kommer an på du liker best 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *