Disse hjemmelagde knekkebrødene passer perfekt til frokost og smaker utrolig godt. De er også sunne med grovt mel og mange forskjellige frøtyper.
Knekkebrød:
-
4 dl havregryn
-
4 dl sammalt grovt rugmel
-
1 dl solsikkerkjerner
-
1 dl linfrø
-
1 dl gresskarkjerner
-
1 dl sesamfrø
-
Ca. ½ ts salt
-
ca 1 ss honning
-
7 dl vann
Ha havregryn, salt og rugmel i en bolle.
Tilsett solsikkekjerner og linfrø. Det gir knekkebrødene deilig smak og sprøhet.
Tilsett sesamfrø og gresskarkjerner.
Forvarm ovnen til 150 grader.
Slik steker du knekkebrød:
-
Stek i 40 minutter på 150gr.
-
Stek med åpen dør i 10 minutter.
-
Stek med lukket dør i 10 minutter.
Jeg elsker dette knekkebrødet.
Smaker utrolig godt med hvitost.
Lik My Little Kitchen på facebook her 🙂
Thea