Bare blåbær

Denne smoothien er en skikkelig enegeribombe og full av sunne blåbær. En perfekt start på dagen!

Blåbær smoothie:
4 porsjoner

  • 150g blåbær
  • 1 banan
  • 3 dl appelsinjuice

Denne smoothien inneholder masse deilige blåbær. Jeg bruker frosne, men det går fint ann å bruke friske også.

Ha blåbær og banan i smoothiemaskinen.

Hell appelsinjuicen i.

Kjør til en jevn smoothie uten klumper.

Fordel smoothien i glass. Jeg pyntet hvert glass med en skive banan.

Nam, sunn og god blåbærsmoothie.

Thea

2 kommentarer

  1. Fant plutselig bloggen din gjennom en link på en annen blogg. Superfin! Masse bra oppskrifter og veldig flotte bilder. Så nå følger jeg deg både her og på FB siden din! Gleder meg til å se flere innlegg fra deg!

  2. Hei Thea:o)
    Ksoeleg at du fann fram til bloggen min…eg har no hatt meg ei surferunde i bloggen din og er mektig imponert!! Du har fått plass i bloggrollen og eg har lagt meg til som følgar. Gledar meg til å vere med deg vidare:o)
    Klem, Line

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *