Halloween cupcakes

I dag er det Halloween og tid for Halloween muffins! Jeg har laget to forskjellige typer, blodige rød og kull svarte muffins.

Jeg lagde denne røren to ganger. En gang med rød konditorfarge og en med svart konditorfarge, slik at jeg fikk både røde og svarte halloween muffins.

Halloweenmuffins:

  • 3,5 ss kakaopulver
  • svart eller rød konditorfarge
  • 2 egg
  • 2 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 50 g smør
  • 1 dl melk

Bland konditorfargen (rød eller svart) med kakaopulveret.

Miks egg og sukker.

Tilsett kakao pulveret med konditorfarge og miks godt.

Ha i melet.

Hell i smeltet smør.

Da var den «blodige» røren ferdig!
Lag den svarte røren på samme måte bare med svart konditorfarge.
Fordel hver hver røre i 12 muffinsformer.

Stek muffinsene ved 200 grader i ca. 10 minutter.



Halloweenkrem:
  • 1 pk philadelfiaost
  • 2-4 kopper melis
  • 110 g smør
  • Oransj eller svart konditorfarge

Rør sammen smør og ost. Ha i melis til ønkset konistens. Tilsett konditorfarge.

Sprøyt kremen på muffinsene.

Pynt muffinsene med edderkopper, dødningshoder eller gresskar i fondant.

 Tusen takk til Grete fra bloggen Herman Grans for dødninghodeformen og de søte spøkelsene 🙂
Halloween!

Thea

3 kommentarer

  1. Anonymous

    Yummi 😀

  2. Anonymous

    Går det ann å sette den i kjøleskapet eller noe hvis man lager den dagen før vi skal spise den?

    1. My Little Kitchen

      Ja, det går helt fint å lage muffinsene dagen før og la dem stå i kjøleskapet over natten 🙂 Happy Halloween!

      Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *