Muffinsutstyr

Jeg tenkte at jeg skulle vise dere litt muffinsutstyr; strøssel, muffinsformer, konditorfarger, kremposer og muffinsbrett.
Strøssel finnes i mange forskjellige farger, figurer, smaker og størrelser.

Dette jordbærstrøsselet kjøpte jeg i Sverige i sommer.

Dette muffinsdekoreringssettet bruker jeg når jeg pynter muffins. Det inneholder 12 engangsposer og 4 tipper. Muffinsdekorsettet kan du kjøpe på kaketoppen.no

 Disse Wilton konditorfargene bruker jeg i frosting til muffins og kaker.
Color Mist er en spray fra Wilton som man kan spraye frosting på muffins med.
Muffinsbrettet mitt bruker jeg selvfølgelig til muffins, men også til scones og brioche. Det som er så bra med å bruke muffinsbrett er at ikke muffinsene flyter utover når man steker dem. Dette muffinsbrettet er kjøpt i London, men du finner tilsvarene på, Clas Ohlson, Biltema og diverse andre butikker.

Mini muffinsbrett er perfekt til å steke mini muffins i. Dette muffinsbrettet er fra Åhlens. 

Muffinsstativ til 24 muffins.
Jeg har mange muffinsformer i mange forskjellige farger og størrelser. På kakeboksen.no finner du mange forskjellige muffinsformer.

Blomstrete former fra Åhlens.

Jeg har også noen silikon muffinsformer. Silikonformer kan man bruke flere ganger og er derfor mer miljøvennelig enn papirformer.

2 kommentarer

  1. Jeg bokmerkede dette nettstedet en stund siden på grunn av de interessante innholdet og aldri har jeg vært misfornøyd. Fortsett det gode arbeidet. .

    Julebord

  2. http://kakelinda.blogg.no/. Mmmmmmmmm…… Disse så jo bare SÅ gode ut dah!! Utrolig flink du er, og ikke minst en flott blogg!! Mange gode oppskrifter og trinn for trinn :) legg meg gjerne til som venn ;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *