Chapati er et indisk brød som blir servert ved siden av indiske retter. Brødet lages av mel, salt og vann og stekes i olje på en stekepanne. Raskt, godt og enkelt å lage!
Chapati:
16 stk
- 16 dl hvetemel
- 6 dl vann
- 4 ts salt
- 3 ss rapsolje
Ha mel og salt i en bolle.
Tilsett vann og rapsolje.
Bland sammen til en deig.
Kna deigen på et bakebord med mel.
Del deigen i 16 like store biter.
Kjevl hver bit til en flat leiv.
Legg chapatien i en stekepanne med litt olje i.
Stek til den er gjennomstekt.
Legg dem på en tallerken med et kjøkkenhånkle over, for å holde dem varme, mens de andre stekes.
Server ved siden av en indisk rett.
Thea
Kan disse fryses?
Du er utrolig flink! Disse skal jeg prøve!!!!!
Klem
Lotta
Du er utrolig flink, aktiv og kreativ.
Foreldrene dine må jo være umåtelig stolt av deg.
Har selv et barnebarn på 14 år, hun er mer opptatt av mote og sminke en av mat. Hun liker nok å bake ei kake i ny og ned, men maken til deg tror jeg en skal lete lenge etter.
Moro og følge deg.
Hilsen bestemor til seks fra Sandefjord.
Disse lagde jeg i går. Suksess;-)
Siril