Sweet 16 Cupcakes

Sweet 16 Cupcakes er sjokolademuffins med biter av melkesjokolade, knall rosa frosting og svarte bokstaver i fondant. Enkle cupcakes å bake til en 16 års dag!

Sjokolademuffins med melkesjokolade:
15 stk

  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 7 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 4 ss kakaopulver
  • 300 g smør
  • 2 dl melk
  • 250 g melkesjokolade, hakket

Ha egg og sukker i en bolle.

Pisk til eggedosis.

Ha i kakaopulver.

Tilsett mel og bland godt.

Rør inn melk og smeltet smør.

Ha i hakket melkesjokolade.

Så er røren ferdig.

Fordel røren i ca. 15 store muffinsformer.

Stek ved 200 grader i 15-20 minutter. Avkjøl på rist.

Knall rosa frosting:

  • 4 dl melis
  • 230 g smør
  • 200 g smeltet hvit sjokolade
  • rosa konditorfarge

Bland melis og mykt smør sammen. Tilsett smeltet hvit sjokolade og miks til en luftig krem. Ha i rosa konditorfarge.

Ha kremen i en sprøytepose og sprøyt den på muffinsene.

Bokstaver:
  • svart fondant
  • litt melis
  • bokstavformer

Kjevl ut litt fondant. Ha litt melis på fondanten hvis den blir for klissete. Trykk ut bokstaver.

SWEET 16 CUPCAKES

Thea

21 kommentarer

  1. Tusen takk, de var kjempefine! Flinke dere er <3

  2. Anonymous

    Såå fine ! Hvor har du kjøpt muffins formene ? 🙂

    1. My Little Kitchen

      Hei! 🙂 Muffinsformene er kjøpt på Rimi. Merke er Grand! 🙂

      Thea

    2. Anonymous

      tusen takk ! 🙂

  3. Hvor får man tak i, eller lager, fondant? 🙂

    1. My Little Kitchen

      Hei, Christine! 🙂

      Jeg kjøpte fondant på Hobby Kjelleren, men de har det også andre steder de selger baketing.

      Også på nettet, her er link:

      http://www.kakeboksen.no/index.php?page=shop.browse&category_id=125&option=com_virtuemart&Itemid=61

      Thea

  4. Anonymous

    Så snilt av dere å lage muffins til veninnen deres 🙂 Jeg er en jente på 13 år og jeg liker veldig godt å bake og å lage mat. Jeg elsker bloggen din, og jeg synes du er en stooor inspirasjon! 🙂

    1. My Little Kitchen

      Hei, tusen takk!:)

      Gøy at du liker bloggen min!

      Thea

  5. Anonymous

    Hvilken tipp brukte du på frostingen?? =)

  6. My Little Kitchen

    Hei! 🙂

    Jeg brukte Wilton 1M tipp.
    Sprøytesett med en 1M tipp og flere andre tipper finner du her:

    http://www.kakeboksen.no/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=536&category_id=117&option=com_virtuemart&Itemid=61

    Thea

  7. Anonymous

    Heisann! 🙂
    Hvor i bergen ligger hobbykjelleren?

    Hilsen Charlene 🙂

    1. My Little Kitchen

      På lagunen 🙂

  8. Ragnhild

    jeg har prøvd disse muffinsene og de er kjempe gode, serlig smørkremen. Men jeg hadde hvit smørkrem og så trykket jeg ut lilla marsipan hjerter og la oppå.
    dette er en super blog!

    Hilsen Ragnhild

    1. My Little Kitchen

      Hei Ragnhild 🙂 Tusen takk! Så bra at du likte muffinsene og smørkremen! Cupcakene din hørtes veldig fine ut 🙂

      Thea

  9. Anonymous

    Hei jeg lurer på om du brukte melis blanda med vann eller bare melis pulveret til frostingen. de var kjempe fine BTW <3

    1. Tusen takk 🙂 Du bruker melis i pulverform til frosting!

  10. Anonymous

    Hei 🙂
    Søsteren min fyller 16 om ca to uker.
    Men jeg lurte på Hvor mye konditorfarge jeg skulle bruke?
    Har skaffet meg den samme som du har. (Fra wilton)

    1. Ha i konditorfargen litt etter litt til du er fornøyd med rosa fargen. Fargen er veldig stekt, så pass på å ikke ta for mye med en gang. Jeg pleier å bruke en tannpirker, bare dyppe den i fargen og så i kremen 🙂

  11. cathrine

    Hvordan lager du frostingen med tanke på den smeltede sjokoladen? Prøvde dette en gang, men da var sjokoladen enda varm, må man vente til den er helt kald? Stivner den ikke da?

    1. Hei! Etter du har smeltet sjokoladen, la den stå litt og avkjøle seg. Den skal fremdeles være rennende og lunken, men ikke rykende varm 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *