The Hummingbird bakery, Notting Hill

 The Hummingbird bakery er et koselig bakeri i London med utrolig lekre cupcakes og kaker. Det er fem forskjellige the Hummingbird bakery i London. Jeg var på bakeriet i Notting Hill i dag. The Hummingbird bakery er mitt favoritt bakeri og jeg besøker det hver gang jeg er i London.

 Utrolig fristende kaker, red velvet, gulrotkake og sjokoladekake.

Deilig brownie med en «hummingbird» på, som er logoen til bakeriet.

Vanilje muffins med grønn glasur og strøssel. Herlige red velvet muffins.

Ostekake med bringebærkrem på browniebunn. Jeg har prøvd å lage denne kaken, se her!
 
Supergode Chocolate Brandy Cupcakes!

Thea

2 kommentarer

 1. Anonymous

  Jeg var i Nothing Hill for litt over en månde siden å angrer for at vi ikke tok oss tid til å gå innom dem!! men kjøpte bakeboka dems til bestevennina mi! og vi har laget 3 oppskrifter allerede!!! elsker bloggen <3<3

  1. My Little Kitchen

   Hei, tusen takk!

   Så kjekt at du og venninnen din baker sammen! Jeg har også boken til the Hummingbird Bakery og prøvd flere av oppskriftene. Veldig gode oppskrifter! :D

   Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *