Denne kremost toppingen er veldig god og perfekt som topping på muffins og kaker, spesielt gulrotmuffins og gulrotkake.
Oppskriften er holder til 25 muffins eller en kake i en 24 cm springform.
Kremost topping:
- 1 pk philadelfia ost
- 110 g smør
- 2 ts melk
- 1 ts vaniljesukker
- 2-4 kopper melis
Ha smør, kremost, vaniljesukker og melis i en mikserbolle.
Ha i melken, mens det mikser.
Miks alt sammen til en glatt og fin krem.
Perfekt topping på gulrot cupcakes og gulrotkake!
Thea
Hvor mye er en kopp?
Maria
Hei, Maria!
En vanlig kopp er ca. 2,5 dl 🙂
Thea
Hvor lenge steker du gulrotkakemuffinsene?
Hei! 🙂
Oppskriften på gulrot cupcakes finner du her:
http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2012/01/gulrot-cupcakes.html
Der står steketiden, 180 grader i ca. 15 minutter. 🙂
Thea
Hei, at kan du vær så snill ta og skrive steketiden og varmen på ovnen i begynnelsen. Det var to jenter på 9 som skulle gjøre det. De fulgte oppskriften men når de kom på slutten så de hvor mange grader ovnen skulle være på. Bare et tips.. <3
Kan denne oppskriften brukes til å pynte en rose kake også? Hvis man har gulerotkake?
Ja det kan den absolutt! Bare pass på å tilsette nok, kanskje litt ekstra melis, slik at den blir tykk nok til å forme rosene 🙂
Skal smøret i frostingen være romtemperert eller smeltet?
Smøret skal være romtemperert! Dersom du har dårlig tid kan du varme det på svak varme i mikroen en liten stund, så blir det som romtemperert 🙂