Kremost topping

Denne kremost toppingen er veldig god og perfekt som topping på muffins og kaker, spesielt gulrotmuffins og gulrotkake.
Oppskriften er holder til 25 muffins eller en kake i en 24 cm springform.

Kremost topping:

  • 1 pk philadelfia ost
  • 110 g smør
  • 2 ts melk
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2-4 kopper melis

Ha smør, kremost, vaniljesukker og melis i en mikserbolle.

Ha i melken, mens det mikser.

Miks alt sammen til en glatt og fin krem.

Perfekt topping på gulrot cupcakes og gulrotkake!

Thea

9 kommentarer

  1. Anonymous

    Hvor mye er en kopp?

    Maria

    1. My Little Kitchen

      Hei, Maria!

      En vanlig kopp er ca. 2,5 dl 🙂

      Thea

  2. Anonymous

    Hvor lenge steker du gulrotkakemuffinsene?

  3. My Little Kitchen

    Hei! 🙂

    Oppskriften på gulrot cupcakes finner du her:
    http://mylittlekitchen-thea.blogspot.no/2012/01/gulrot-cupcakes.html

    Der står steketiden, 180 grader i ca. 15 minutter. 🙂

    Thea

  4. Anonymous

    Hei, at kan du vær så snill ta og skrive steketiden og varmen på ovnen i begynnelsen. Det var to jenter på 9 som skulle gjøre det. De fulgte oppskriften men når de kom på slutten så de hvor mange grader ovnen skulle være på. Bare et tips.. <3

  5. Anne-Grethe Nilsen

    Kan denne oppskriften brukes til å pynte en rose kake også? Hvis man har gulerotkake?

    1. Ja det kan den absolutt! Bare pass på å tilsette nok, kanskje litt ekstra melis, slik at den blir tykk nok til å forme rosene 🙂

  6. Skal smøret i frostingen være romtemperert eller smeltet?

    1. Smøret skal være romtemperert! Dersom du har dårlig tid kan du varme det på svak varme i mikroen en liten stund, så blir det som romtemperert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *