Vanilla Cake Pops

Vanilla cake pops er sukkerbrødkuler på pinner, dyppet i hvit sjokolade og pyntet med forskjellige strøssel. Herlige cake pops med deilig vaniljesmak.

Vanilla cake pops:
30 stk

  • sukkerbrød (oppskrift her)
  • 1 pk vaniljekrem
  • 600-800 g hvit sjokolade
  • 30 pinner
  • forskjellig strøssel

Lag et sukkerbrød. Oppskriften på sukkerbrød finner du her!

Smuldre sukkerbrødet i biter.

Ha i vaniljekrem.

Bland vaniljekremen med den smuldrede kaken til en fast deig.

Form deigen til ca. 30 like store kuler og stikk en pinne ned i hver kule. Legg kulene i frysen i 15 minutter.

Smelt hvit sjokolade. Dypp kulene i sjokoladen. La sjokoladen renne av til den ikke renner mer.

Hvit sjokolade stivner veldig fort, så ikke vent for lenge før du pynter dem med strøssel.

Oppbevar cake pops i kjøleskapet.

Supergode vanilla cake pops med fargerikt strøssel.

Thea

15 kommentarer

  1. kjempesøte 🙂 🙂

  2. Anonymous

    Hva slags hvit sjokolade bruker du? Har prøvd på både Hershey White Chip og den fra freia(?), men sjokoladen ble så tykk at den ikke «satt» ordentlig på cake popsene – selv med kokosfett… 🙁

    Elisabeth

    1. My Little Kitchen

      Hei, Elisabeth!

      Så rart. Jeg bruker hvit sjokolade fra Freia og det går helt fint for meg…

      Thea

    2. Anonymous

      Sjokoladen blir tykk og eller kornete hvis du varmer den på for høy varme. Når du skal smelte hvit sjokolade anbefaler jeg at du holder en ildfast skål, med den hvite sjokoladen ,i over vannbadet i stedet for å sette den nedi. Snakker av erfaring. ;D

  3. Anonymous

    leste nettopp inne i papiret på den hvite sjokoladen at man må passe på at den ikke smeltes i for varmt vann. den bør deles i små biter og så smeltes over vanndamp, og ikke i vannbad. Det skal jeg prøve, for da jeg smeltet i vannbad så ble sjokoladen ødelagt, den ble tørr…

    1. My Little Kitchen

      Ja, det er nok lurt. Det har også gått fint for meg å smelte hvit sjokolade på svak varme i mikro 🙂

      Thea

  4. Hei Thea, først vil jeg takke for en utrolig fin og inspirerende blogg! Så har jeg et spørsmål: det står at man trenger en pakke vaniljekrem, hvilken størrelse pakke mener du? En halv liter eller de små? Hilsen Janneke

    1. Hei! Takk, veldig kjekt å høre at du liker bloggen.

      Jeg brukte en pakke med 1/2 liter vaniljekrem. Det er ikke sikkert du trenger å bruke alt, tilsett krem til deigen er fast nok til og formes 🙂

  5. Hei dere:)
    Hvor man kan finne Hershey’s Premier White chips her i Oslo?
    Takk i forhånd for ansvar 🙂
    Lucia

    1. Hei Lucia!
      Det vet jeg dessverre ikke. Bor i Bergen 🙂
      Kanskje noen andre her inne som vet?

  6. Anita Brenna

    Hvordan er det å bruke ferdigkjøpt sukkerbrød?

    1. Det går fint an å bruke om du ønsker det 🙂

  7. Hvor lenge forvei kan man gjøre disse?

    1. Hei, du kan fint lage de dagen før servering, sikkert lengre før også, men er så det meste annet best når de er nylagde 🙂

  8. Dette var ikke enkelt å få til. Deigen ble altfor fuktig. Jeg brukte nesten 2 store sukkerbrød og 1/2 liter vaniljekrem og enda ble deilig for fuktig. Hvordan får du deigen til sitte på pinnen? Deigen min ble nok for løs og fuktig til at den ville feste seg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *