Snickersmuffins

I dag skal jeg friste dere med herlige snickersmuffins. Snickersmuffinsene er utsøkte sjokolademuffins, toppet med melkesjokolade frosting, peanøtter og karamellsaus. De er umotståelig gode, men veldig mektige. Nyt hver bit!


Sjokolademuffins:
18 stk

  • 70 g kakaopulver
  • 1,5 dl varmt vann
  • 1 dl rapsolje
  • 5 egg
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 2 dl hvetemel
  • 70 g maizena mel
  • 300 g sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1/2 ts salt

    Bland kakaopulver og varmt vann. Ha deretter i olje.

    Tilsett sukker, hvetemel, maizena mel, bakepulver, natron og salt.

    Bland alt sammen.

    Ha i eggene.

    Rør alt sammen til en fin røre.
    Fordel røren i cirka 18 muffinsformer. Jeg brukte enkle hvite former.
    Stek ved 175 grader i cirka 15 minutter. Avkjøl på rist.
    Melkesjokolade frosting:
    • 4 dl melis
    • 230 g smør, romtemperert 
    • 200 g smeltet melkesjokolade
    Bland melis og mykt smør sammen. Smelt melkesjokolade og avkjøl litt. Ha i melkesjokoladen og pisk til en luftig krem.

    Ha kremen i en sprøytepose og sprøyt den på muffinsene som på bildet over.

    Tips! Se steg for steg bilder av hvordan du har på kremen som en rose her!

    Strø over knuste peanøtter og ha på litt karamellsaus.

    Nyt hver bit av disse umotståelige herlighetene!

    Thea

    8 kommentarer

    1. Anonymous

      Går det an og ha peanøttene inn i muffissane?
      er det godt med anna sjokolade ein melkesjokolade opp på?

      1. My Little Kitchen

        Hei!
        Ja, du kan ha peanøttene i røren, hvis du vil.
        Du kan lage frostingen med mørk sjokolade eller hvit sjokolade også 🙂

        Thea

    2. å de så deilige og supergode ut! takk for tips!

      Ha en fin søndag!

    3. Anonymous

      Lagde muffinsene men eg fikk bare flat glasur

      1. My Little Kitchen

        Hei, så dumt! Denne frostingen må piskes til den blir luftig og god 🙂

        Thea

    4. Anonymous

      Hei, vær så snill og svar raskt! Kan jeg bruke vanlig mel isteden for maizena mel? Og vaniljesukker istede for vaniljeekstrakt? Tusentakk på forhånd, elsker bloggen din, aldri slutt <3

      1. Hei! Tusen takk 🙂 Ja det skal gå helt fint. Kos deg med bakingen! Jeg fortsetter selvfølgelig å legge ut oppskrifter på bloggen 😉

    5. Hei,prøver å trykke på der det står HER,på sjokolade rosene. Men kommer ikke inn å ser det. Mvh Linda

    Skriv en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *