Rekecocktail

Rekecocktail er en kjempegod forrett som du enkelt kan lage selv og server gjestene dine.

Denne oppskriften på rekecocktail er fra boken «Heston Blumenthal at home».

Rekecocktail:
5 stk

  • 110 g tomat ketchup
  • 100 g majones
  • 1/4 ts cayenne pepper
  • 12 dråper worcestershire sauce
  • saften fra 1/2 sitron
  • 400 g reker
  • 1 isberg salat, i strimler
  • 1 avokado, i små terninger

Skrell og rense rekene.

Bland sammen ketchup, majones, cayenne pepper, worcestershire sauce og sitronsaft.

Ha i rekene og bland sammen.

Skjær opp avokadoen i små biter.

Skjær isbergsalat i strimler.

Ha litt salatstrimler i bunnen av hver skål.

Legg avokadobiter i skålene.

Fordel rekeblandingen i skålene tilslutt.

Server rekecocktailene til forrett!

 
Thea

2 kommentarer

  1. Fiiin gammel klassiker 🙂

  2. Anonymous

    Hei kunne du skrevet hvor mange dl/sp ketchup og majones man bruker ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *