Rekecocktail er en kjempegod forrett som du enkelt kan lage selv og server gjestene dine.
Denne oppskriften på rekecocktail er fra boken «Heston Blumenthal at home».
Rekecocktail:
5 stk
- 110 g tomat ketchup
- 100 g majones
- 1/4 ts cayenne pepper
- 12 dråper worcestershire sauce
- saften fra 1/2 sitron
- 400 g reker
- 1 isberg salat, i strimler
- 1 avokado, i små terninger
Skrell og rense rekene.
Bland sammen ketchup, majones, cayenne pepper, worcestershire sauce og sitronsaft.
Ha i rekene og bland sammen.
Skjær opp avokadoen i små biter.
Skjær isbergsalat i strimler.
Ha litt salatstrimler i bunnen av hver skål.
Legg avokadobiter i skålene.
Fordel rekeblandingen i skålene tilslutt.
Server rekecocktailene til forrett!
Thea
Fiiin gammel klassiker 🙂
Hei kunne du skrevet hvor mange dl/sp ketchup og majones man bruker ?