Oreo cupcakes med oreo frosting

I dag er det farsdag og jeg skal friste dere med herlige oreo cupcakes med deilig oreo frosting. Oreo cupcakes er utrolig godt. Pynt dem med oreo frosting og en halv oreokjeks, så har du lekre cupcakes.
 
 
 
Jeg brukte cirka 3 pakker oreokjeks til disse oreo cupcakene med oreo frosting.

Oreo cupcakes:
24 stk

  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 6 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 2 dl melk
  • 8 knuste oreokjeks
  • 12 oreokjeks til bunn
Ha egg og sukker i en bolle.
Pisk til eggedosis.
Bland i mel, bakepulver og vaniljesukker.
Bland smeltet smør og melk i røren.


Knus 8 oreokjeks og vend de i hvetemel. Dette er for at kjeksene ikke skal synke til bunnen av cupcakene.

Ha knuste oreokjeks i røren.

Del 12 oreokjeks i to og ta bort kremen med en kniv. Legg en kjeks halvdel i bunnen av hver muffinsform.


Fordel røren i 24 muffinsformer.

Stek ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Oreo frosting:

  • 110g philadelfiaost
  • 110g smør
  • 10 dl melis
  • 10 knuste oreokjeks
  • 12 oreokjeks til pynt

Miks sammen smør og philadelfia ost. Tilsett melis og miks videre. Bland i knuste oreokjeks.

Ha oreo frostingen i en krempose og sprøyt kremen på muffinsene. Jeg brukte en rund tipp slik at oreosmulene kan gjennom tippen. Sett en halv oreokjeks på toppen av hver muffins.

Lekre oreo cupcakes med oreo frosting!
 

 
Utrolig gode oreo cupcakes med deilig oreo frosting.
 

God farsdag!

Thea

36 kommentarer

  1. Anonymous

    Skal smøret i frostingen smeltes?

    1. My Little Kitchen

      Smøret skal være mykt, romtemperert 🙂 Ikke flytende smeltet. Hvis du lar smøret stå på kjøkkenbenken en stund før du lager kremen blir det perfekt mykt 😉

  2. Anonymous

    Hvor fikk du tak i muffinsformene?

    1. My Little Kitchen

      Jeg kjøpte dem i London på Tk Maxx 🙂

  3. Går det an å bruke noe annet en philadelfiaost til frostingen?

    Bare 10 år men digger deg og bloggen.:)

    1. My Little Kitchen

      Hei Elise! Så gøy at du liker bloggen min 🙂

      Du kan bruke vanlig smør istedenfor philadelfiaost i frostingen. Kos deg med bakingen 🙂

      Thea

  4. Anonymous

    du er super flink! stå på, prøvde å lage oreo-cupcakene tuusen takk for inspirasjon!

    1. Tusen takk 🙂

  5. Anonymous

    Jeg brukte denne oppskriften til hjemmedagen på på u-skolen! enkelt og godt!

  6. Veldig bra forklart og fine bilder, må prøve og lage disse! 🙂

    1. Tusen takk 🙂

  7. Anonymous

    Hei!
    Kjempe bra blogg du har, med nydelige bilder 🙂
    En ting jeg lurer paa, hva gjoer du med den kremen som du tar bort av oreokjeksene som du legger i bunnen? Siden du bare legger halve i, kaster du da den kremen du tar bort?
    Ane 🙂

    1. Hei, tusen takk for det 🙂 Veldig glad du liker bloggen min!
      Jeg kastet bare kremen fra oreokjeksene. Hadde ingenting å bruke dem til.

  8. Anonymous

    Hei bra blogg men jeg lurer på om smøret skal det smeltes

  9. Anonymous

    Hei
    Jeg elsker denne bloggen
    Men du tar røren rett oppi disse formene når jeg var på butikken Kjøkken Kroken spurte jeg om sånne former da sa de at man skulle steke cupcaksene først så skulle jeg putte dem i formene etterpå
    Hva skal jeg gjøre
    Mine former er like som dine men en annen farge .
    Hilsen Meg

    1. Hei, så utrolig kjekt å høre at du liker bloggen! Jeg tok røren oppi muffinsformene og stekte de i formene. Det gikk helt fint :)Jeg elsker disse formene. De er bare så utrolig fine og dekorative!

    2. Anonymous

      Ok Takk for svar

    3. Anonymous

      Ok Takk for svar

  10. Anonymous

    Bakte dem nettopp, ble ganske fornøyd me bunen men toppingen ble litt salt, vet ikke om jeg brukte feil smør eller noe…

    1. hei! Så rart. Jeg bruker ekte meierismør fra Tine 🙂

  11. Anonymous

    hei på deg!
    liker virkelig disse oreo-cupcakesene 🙂

    1. Så kjekt å høre! 🙂

  12. Anonymous

    Skal det være 10dl melis i forstingen? Hvorfor så mye?

    1. Ja det skal være 10 dl melis, fordi det trengs for å gjøre frostingen passe tykk 🙂

  13. Nå kommer kanskje dette litt sent, men jeg fant oppskriften i dag. 🙂
    Kremen burde man da vitterlig bruke i frostingen, den er jo så god at den skal da ikke kastes!

    1. Det gjør du akkurat som du selv vil 🙂

  14. Andrine

    Hei
    Jeg har tenk til å ha med disse på skolen til min bursdag, men det er en som ikke tåler melk. Går det fint å bruke laktose produkter, eller smaker de kanskje litt rart da???

    PS: Digger bloggen din!!!

    1. Jeg har dessverre ingen erfaring med baking med laktoseprodukter. Du kan sikker erstatte melken med soyamelk eller laktosefri melk, men vet ikke hvordan det vil smake.

      Håper du får en fin bursdag 🙂

  15. Hei, takk dor at du la bilder om hvordan det blir. Da vet jeg om det ser riktig ut siden jeg er litt klomsete med oppskrifter xD

    1. Så hyggelig å høre at du liker steg for steg bildene i oppskriften! Det er slik jeg prøver å bygge opp alle oppskriftene her på mylittlekitchen.no 🙂

  16. Hei!
    Går det an å bruke den Oreosjokoladen i stedenfor vanlige oreokjeks i bunnen? Den fra Freia vet du 😀 Og er lettmelk ok?

    1. Hei, Marte!
      Det blir ikke helt det samme å bruke sjokolade istedenfor kjeks. Du kan fint droppe å bruke kjeks i bunnen av muffinsformene, det gjør ingenting. Dersom du vil ha oreosjokolade i muffinsene, ville jeg hakket den opp og hatt den i muffinsrøren før steking 🙂
      Lettmelk går fint å bruke. Kos deg med bakingen 🙂

  17. Du er heeeelt fantastisk, takket været deg elsker jeg å bake , jeg må innrømme DU lærte meg å bake så takk❤️

    1. Ååå så utrolig koselig kommentar! Veldig hyggelig å høre at bloggen har inspirert deg til baking! Det er ingenting jeg ønsker mer enn det, med å drive My Little Kitchen 🙂 Kos deg med bakingen videre <3

  18. Hvor mange muffin blir denne oppskriften?

    1. Det kommer an på hvor store muffinsformer du bruker, men fikk rundt 18 stk med de jeg brukte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *