Julefavoritter

Endelig er det juleferie! Jeg ønsker alle mine lesere en riktig god jul! Håper dere får en fantastisk julefeiring med familie og venner ♥ Her er en samling av noen julefavoritter og oppskrifter på julgodt. Kos dere i julen!

Her er oppskriften på morsomme snømann cupcakes. Jeg syntes at de ble veldig stilige.

Oreokuler har blitt veldig populært, så jeg måtte jo bare prøve å lage dem. Oreokuler er utrolig gode og deilig konfekt, fylt med knuste oreokjeks og dyppet i sjokolade. Oppskrift her!

Troika sjokolade er utrolig godt. Konfekten har herlige lag av marsipan, nugat, bringebærgele og er dekket med sjokolade. Oppskrift her!

Sandkaker er veldig gode, tradisjonelle julekaker som ofte lages som en av de syv sortene. Servert med krem og multesyltetøy smaker de ekstra godt. Småkakene smaker også godt med vaniljekrem og bær. Oppskrift her!

Krumkaker spiser familien min hver jul med multekrem. De sprøe kakene, formet som kremmerhus smaker utrolig godt med krem og syltetøy. Oppskrift her!

Riskrem har vi alltid på julaften. Bruk gjerne rester av julegrøten, bland med krem, og så har du en deilig dessert til julaften. Server riskremen med rødsaus. Oppskrift her!

Kakemenn er er utrolig gode og populære julekaker, som vi alltid lager til jul. Kakemennene er tykke og myke julekaker, som kan lages i mange forskjellige figurer. Oppskrift her!

Berlinerkranser er søte, små tradisjonelle julekaker med perlesukker. De blir ofte bakt til jul som en av de syv slagene. Oppskrift her!

Denne varme og deilige kakaoen med Nutella er perfekt til hyttekosen om vinteren og kjempegod å ha med på skitur. Kakaoen er også herlig drikke, som gir deg varmen tilbake etter en lang dag ute i snøen. Nutella gir kakaoen ny og spennende smak som garantert vil falle i smak hos alle Nutella elskere.

Oppskrift på Nutella kakao her!

Når man kommer inn, etter å ha vært ute i snøen, er det deilig med noe varmt og godt å drikke. Jeg liker å kose med med en kopp varm kakao med mini marshmallows. Oppskrift her!

God jul ♥

Thea

2 kommentarer

  1. Hei, Thea! Denne posten er en av mine favoritter (: Kunne du laget en med 7 sorter til jul? Stor klem (:

    1. Hei! Ja, det er en veldig god idé. Skal se hva jeg får til ;-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *