Rocky Road Brownie

I dag skal jeg friste dere med denne himmelske Rocky Road brownien toppet med marshmallows og sjokoladebiter. Dette er en av de beste browniene jeg har smakt! De seige marshmallowsene med sjokoladebiter på toppen setter virkelig prikken over i-en. Jeg serverte denne brownien til venninner på en jentekveld og alle elsket den. Rocky Road brownie holder det ikke med bare ett stykke av… Brownien smaker veldig godt med vaniljeis til.
Lag denne brownierøren her! Hell røren i en langpanne. Jeg brukte en 25X40 cm form.


Stek kaken på 180 grader i ca. 30 minutter.

Topping:

 • 250 g melkesjokolade, hakket
 • 1 pk marshmallows/mini marshmallows
 • eventuelt peanøtter

Mens kaken steker hakker du sjokoladen i biter. Jeg fikk ikke kjøpt mini marshmallows, så jeg delte hver marshmallow i 4 biter.

Ta kaken ut av ovnen. Strø over marshmallows.

Strø over sjokoladebitene. Ha eventuelt også peanøtter over brownien.

Sett kaken inn i ovnene igjen og stek i 8-12 minutter til marshmallowene er gyldne.

 

Avkjøl kaken før du skjærer den opp.

 

Deilig brownie med smeltet marshmallows og sjokolade på toppen. Nam!

Server gjerne brownien med vaniljeis til.

 Thea

14 kommentarer

 1. åååh denne så virkelig god ut…MÅ prøves ut 🙂

  ha en fin helg
  Ann-Charlotte

 2. I dag prøvde jeg ut oppskriften på kaken…den var bare utrooolig god…Linket til deg fra bloggen min 🙂

  Ha en fin helg
  Ann-Charlotte

  1. Så bra at kaken smakte :)God helg til deg også

 3. Anonymous

  Blir den ikke litt tørr når den først stekes 30 min (som den skal) og så 8-12 minutter til med marshmallowsene på?
  Skal lage den nemlig, men tørr brownie er ikke godt, så vil være sikker… 🙂

  1. Min brownie ble ikke tørr, men du kan steke den litt kortere før du har på marshmallows om du vil 🙂

 4. May Linda

  Kva er forskjellen på denne brownien og den andre brownieoppskrifta med marshmellows?

  1. Det er to forskjellige brownie oppskrifter, men ellers er de ganske like 🙂

  2. May Linda

   Kva brownieoppskrift synst du er best då? Reknar med det går fint å lage kaka dagen i forvegen?

  3. Jeg liker best denne. Ja det kan du, la den stå tildekket i kjøleskapet 🙂

 5. Anonymous

  Hei!

  Jeg skal på hyttetur og tenkte å bake noe å ta med. Jeg må bake kaken to dager i forveien, og lurer derfor på hvor lenge denne brownien holder seg god? Har du evt en annen deilig kake som du vet holder seg god i boks et par dager?

  Takk for mange kjempegode oppskrifter forresten! Har prøvd mange av de du har lagt ut, og alt er like godt som du påstår at det er. I går serverte jeg oreokuler på vennekveld, og bollen var tom før jeg visste ordet av det! 😀

  1. Hei! Brownien holder seg fint i litt over 2 dager og tror nok at det er en av det letteste kakene å ta med seg på hyttetur, siden den holder seg ganske lenge. Eventuelt så holder kjeks seg lenge i en tett boks 🙂

   Så kjekt at oppskriftene på bloggen faller i smak. Oreokuler er som regel alltid en suksess 😀

 6. Jeg prøvde å ha på grill funksjon på ovnen, da blir ikke kaken så stekt, men marshallowsen blir veldig sprø og fin!:) Men da er det viktig å følge med hvert eneste sekund, tar ca. 2 min før de er brune

 7. Denne oppskriften skal så prøves ut i kveld. Har nettopp startet en blogg selv og du er en stor inspirasjon for meg. Stå på med det gode arbeidet du gjør med denne siden! 🙂

  1. Hei Veronica! Så kjekt, kos deg med bakingen. Veldig hyggelig å høre at bloggen min inspirerer deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *