Havrepannekaker har blitt veldig populært, så da måtte jeg også prøve det. Pannekakene er kun laget av havregryn, 2 ts sukker, egg og melk. De er kjempelett å lage og tar ikke lang tid, lages på 1-2-3! Pannekakene er supre å lage til frokost. De smaker kjempegodt servert med syltetøy eller vaniljekesam og ferske bær. De er også sunnere enn vanlige pannekaker.
Havrepannekaker:
6 stk
- 3 dl havregryn
- 2 ts sukker/sukrin
- 3 egg
- Litt melk
Ha havregryn og sukker i en bolle. Du kan bruke sukrin istedenfor sukker, hvis du vil ha enda sunnere pannekaker.

Tilsett eggene. Bland alt godt sammen. Spe i med litt melk hvis røren blir for tykk.
Smør en takke eller en stekepanne med smør. Bruk to spiseskjeer, legg en klatt røre på takken og form den til en liten pannekake. Stek pannekakene på begge sider til de er gjennomstekt.

Server havrepannekakene med vaniljekesam med friske bær eller syltetøy. Cottage cheese er også godt.
Nam! Disse kjempegode frokost pannekakene må du bare prøve ♥
Thea
Det skal jeg prøve! 🙂
Hvis du kunne sammenlignet disse med noe hva ville det ha vært? (når det gjelder mat)
Hvordan ble disse i smak?
De smaker ganske mye havre, litt som havregrøt bare med en annen konsistens. De smaker veldig godt, men litt vanskelig å forklare! Det er bare å prøve å se om du liker dem 🙂
Thea
Oja, jeg skal orøve disse en gang! 🙂
Takk for svar 🙂
God helg
Falt i god smak hos vesla på 4 år også 🙂
Så bra 🙂
Kjempegode!
Er det 2 eller 3 egg? Ser ut som du brukte 2 og i oppskriften står det 3. Takk for svar
Åja, det skulle egentlig være 2 egg i, men så ble røren litt tykk, så jeg tok i ett egg til 🙂 Jeg brukte altså 3 egg.
Disse er kjempegode med eple i biter med litt kanel;)
Takk for tips! 🙂
dette falt veldig i smak 🙂 droppet bare sukkeret 🙂
takk for oppskriften !
Veldig bra pannekakene falt i smak 🙂
Nam, disse ser gode ut!
lol, nam
De smakte som stekt egg. Tommel ned dessverre
Skal prøve disse i morgen! 😀
Nydelig gode! takk for supre frokosttips!:)
Så kjekt å høre at oppskriften falt i smak 🙂
Anbefaler å bruke banan oppi røra i stedet for sukker – sunnere og supergodt 🙂
Takk for tips! Veldig godt med banan i pannekaker ja 🙂
Økte til 4 egg og la til ett par scoops med proteinpulver. Det blei dem tyngste pannekakene e noen gang har spist, men dei smakte fortreffelig med både jordbærsylte og lønnesirup på! Perfekt tilskudd til styrketreningsdietten min (:
Ser det står 3 egg, men bildet viser 2 stk. Jeg brukte 3 og da ble røra passe løs, trengte ikke melk da. Jeg putta også oppi et par ss grøt fra gårsdagens middag, og da brukte jeg litt ekstra fløte for å spe ut røra såvidt. Ungene på to og tre år likte disse pannekakene veldig godt, med vanilje-yoghurt og blåbærsyltetøy. Takk for tipset 🙂
Jeg tok først i 2, men bestemte meg for at det ble bedre med 3 egg, derfor er bildene av 2. Det er det som står som gjelder 🙂 Så bra pannekakene falt i smak!