Oreo dessert

Kjempe enkel, utrolig god dessert å lage når du får gjester på besøk eller om du bare får lyst på noe godt. Smaker fortryllende søtt!

Oreo dessert:
5 porsjoner

  • 1-2 pk sjokolademousse
  • 2 dl kremfløte
  • 1 pk oreokjeks
Legg av 10 oreokjeks, knus resten og ha i bunnen av skålene.

Lag sjokolademousse etter henvisning på pakken eller lag din egen etter oppskriften her!

Ha sjokolademousse i en krempose med tipp og sprøyt over kjekssmulene i glassene.

Pisk kremfløte til krem, ha den i krempose med tipp og sprøyt et lag med krem oppå sjokolademoussen.

Ha tilslutt enda et lag med sjokolademousse. Pynt med krem og 2 hele oreokjeks på toppen.
Sett glassene med oreodessert i kjøleskapet og la de stå i minst 2 timer.

Enkel og utrolig god dessert å lage når du får gjester!

Thea

10 kommentarer

  1. Imponert! Du er bare så flink. Har lest litt på bloggen din og det tok litt tid før jeg oppdaget hvor ung du er. Jeg har en datter på din alder og hun er ikke i nærheten av kjøkkenet – ikke litt motivert. Stå på videre. Jeg følger deg og kommer nok til å bruke noen av oppskriftene dine.

    1. Åå, tusen takk! Veldig hyggelig å høre at du liker bloggen min og du følger den :)

  2. Anonymous

    Det e også veldig godt og blande ferdig piska krem med melis og philadelphia ost! yummi :)

    1. Hei :) Hadde egentlig tenkt å ha kremost i, men så glemte jeg å kjøpe Philadelphia ost! :O

    2. Anonymous

      Sånt skjer :) e innom bloggen din i dag også for å snike litt på oppskriftan dine på cupcakes :D mye godt, du e kjempeflink!

    3. Tusen takk :) Veldig kjekt at du følger med på bloggen!

  3. når du lager sjokolademoussen, lar du den stå i kjøleskapet før du putter den med resten eller bare rett i glasset?:)

    1. Hei! Jeg lager moussen og har den oppi serveringsskålene/glassene med resten, før jeg setter de i kjøleskapet for å stivne :-)

  4. Hei! Hvor lenge kan denne (uten kjeksen) stå i kjøleskapet, tror du? Kan man lage den en dag før, eller to?

    1. Hei! Denne ville jeg aller helst laget sammen dag, da jeg ikke synes pisket krem holder seg god i kjøleskapet så lenge. Du kan eventuelt lage sjokolademoussen ferdig dagen før og piske krem før servering. Sett kjeksene i like før servering :-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *