Methismeni Politia

I sommerferien var jeg på øyhopping i Hellas og besøkte øyene Milos, Santorini og Paros. Det er ihvertfall sånn for meg når jeg er på ferie at jeg liker å prøve ut nye og spennende lokale retter. Det er mange restauranter som er veldig internasjonale og det er som oftest ikke der du finner den beste lokale maten. På øyen Milos fant jeg min klare favorittrestaurant, så må bare dele den med dere. Om dere noen gang reiser til Milos, er det restauranten «Methismeni Politia» dere bare må besøke.
Methismeni Politia er en taverna som ligger i Tripiti på den greske øyen Milos. På denne familierestauranten får du lokal gresk mat laget av en innfødt gresk familie på øyen Milos. Gode smaker og ekte greske retter. Fantastisk hyggelig eier og personale. De var veldig gjestfrie og kom med både brød og dessert til oss. Utrolig koselig restaurant i skjønne omgivelser og en fantastisk utsikt over havet. Absolutt verdt er besøk om du er på Milos, Tripiti!


De lager ekte tradisjonelle lammeretter i denne steinovnen. Fantastisk!

Utrolig godt med lam og poteter bakt i ovnen.

Mmmm, mye god gresk mat. 
Nydelige desserter! Kaken til venstre var fantastisk god. Jeg kunne virkelig tenke meg å bake denne kaken selv, men husker dessverre ikke hva den heter… noe på gresk.
Restauranten er kjempekoselig med lykter med lys hengende fra oliventrærne. De fortalte at navnet «Methismeni Politia» til restauranten kom fra en gresk sang. 

Kjempefin og litt mer privat del av restauranten, fantastisk utsikt herfra.


Besøk hjemmesiden deres for å lese mer her: www.methismenipolitia.gr

Denne restauranten er virkelig verdt ett besøk!


Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *