St. Fagans museum i Wales

Jeg storkoser meg på utveksling i Wales. Siden jeg aldri har vært i Wales før, bruker jeg noen fridager til å dra på litt sightseeing. Det er kjempemange fine gamle bygninger i Wales og helt utrolig mange slott og borger. Jeg fikk anbefalt St. Fagans National History Museum av vertsfamilien min, så jeg og venninnen min Sofie tok turen. Det som er helt supert er at alle offentlige museum i Wales har gratis inngang. St. Fagans, som er ett av de, ligger litt utenfor Cardiff sentrum og er en helt nydelig park med masse gamle hus som er flyttet dit fra rundt om i Wales. Parken veldig stor og fin å gå rundt i og siden mesteparten av museet er utendørs er det helt klart best å gå en dag med fint vær.

Her kommer et bildedryss fra St. Fagans museum:

Vi begynte turen i parken med å gå gjennom denne vakre allé med blomster. Det var en dam like ved med masse fugler som fløy rundt. 

Kjempefint hus med stor hage og masse blomster.

Dette kunne vært porten til den hemmelige hagen.
Det var mange gamle hus med utstillinger vi kunne gå inn i som denne gammeldags butikken.
De solgte også masse forskjellig, som de stilige dyre sjokoladene og kjempegod britisk fudge. 
Det er også mulig å ta turen rundt i parken med denne røde traktoren. 

Håper dere likte min lille oppdatering fra Wales 🙂

Thea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *