Spøkelses cupcakes

På Halloween bakte jeg og noen venninner disse stilige spøkelses cupcakene. Spøkelsene er laget av muffins med en kjærlighet i, dekket med hvit fondant med svarte øyne, slik at det som se ut som et lite spøkelse. Disse spøkelses cupcakene er ikke akkurat det skumleste du kan bake til Halloween, jeg syntes heller de ble ganske søte. Spøkelses cupcakene var veldig populære og fløy vekk nesten med en gang!


Spøkelses cupcakes:
18 stk

Lag halvparten av oppskriften på muffins med sjokoladebiter, du finner den her!
Avkjøl muffinsene på rist før du begynner å pynte de.

Stikk en kjærlighet ned i midten av hver muffins. Hvis pinnen til kjærligheten er veldig lang, er det lurt å klippe av litt av den, slik at spøkelse ikke kommer for høyt opp i luften fra muffinsen.

Rull ut hvit fondant. Bruk litt melis, slik at fondanten ikke blir så klissete og vanskelig å kjevle ut. Jeg brukte en 10 cm i diameter utstikker til å trykke ut rundinger av fondanten.
Tips! Det beste er å trykke ut én runding om gangen og legge den over kjærligheten med en gang, slik at den ikke blir liggende og blir hard.

Legg fondanten over kjærligheten og form den rundt, slik at det ser mest mulig ut om et spøkelse som flyr.

Tegn øyene med en svart tusj som er spiselig. Du finner den her!

Du kan også bruke mini sjokoladeknapper som øyne og bruke litt vann for å feste de på spøkelse.

Stilige, søte, små spøkelser til Halloween!
Spøkelses cupcakene var veldig populære og fløy vekk nesten med en gang!
Mer Halloween inspirasjon? Klikk deg gjerne inn HER for mer inspirasjon til stilig Halloween bakst 🙂
Happy Halloween!
Thea

2 kommentarer

  1. Anonymous

    Hei! Jeg fant bloggen din først i går, og jeg må bare si at du er utrolig flink! Jeg var veldig glad i å bake for en stund siden, men nå har jeg ikke gjort det på lenge. Bloggen din inspirerer meg veldig til å starte igjen! 🙂 Håper du fortsetter å legge ut så mange gode og spennende oppskrifter. 🙂

    1. Hei! Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre at bloggen min inspirerer deg til å begynne å bake igjen. Jeg fortsetter å legge ut oppskrifter, så det er bare å følge med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *