Høye hæler cupcakes

Høye hæler cupcakes er stilige cupcakes med «høye hæler» på toppen. Disse cupcakene er perfekt å bake til jenter, som for eksempel liker godt sko og mote. De er laget av sjokolade cupcakes, toppet med smørkrem og pyntet med høye hæler i rosa og lilla fondant. Jeg brukte også stilige muffinsformer med høye hæler på til disse cupcakene.

Jeg overrasket farmoren min med disse cupcakene på bursdagen hennes i en liten cupcake gaveeske.


Sjokolade cupcakes:
8-10 stk

 • 1 egg
 • 1 dl sukker
 • 1,5 dl hvetemel
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ss kakaopulver
 • 25 g smør
 • 0,5 dl melk

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Ha i bakepulver og kakaopulver.

Bland i hvetemel.

Bland i melk og smør. Så er røren ferdig.
Fordel røren i muffinsformene. Stek ved 200 grader i 10-15 minutter. Avjøl på rist.
Lag en porsjon smørkrem. Du finner oppskriften på smørkrem her!

Ha kremen i en krempose med tipp. Jeg brukte en 1M tipp. Sprøyt kremen på cupcakene.

Trykk ut høy hælte sko figuerer i fondant og legg en sko oppå smørkremen på hver cupcake. Jeg brukte hvit fondant, som jeg farget rosa og lilla med konditorfarge, til skoene.

Lekre høye hæler cupcakes!

Kjempefine å gi bort i en liten eske 🙂
Thea

6 kommentarer

 1. Så søte! 😀

  1. Tusen takk 🙂

 2. Anonymous

  Hei 🙂
  Foreldrene mine har bryllupsdag (8 dager til) neste uke. Jeg tenker og overasske dem med mat, men jeg er ikke sikker på hva jeg skal lage… Har tenkt på hjertebollene, hva tror du? noen tips til det eller? 🙂

  1. Så koselig at du vil overraske foreldrene dine! Hjerteboller er en god ide. Jeg foreslår at du baker noe begge to liker godt og det er jo supert å lage det hjerteformet. Hvis de er glad i boller er jo hjerteboller perfekt å bake 🙂

 3. Hei, jeg er en jente på 11 år og er glad i å bake. det er bare et lite problem når jeg baker, jeg vet aldri hva jeg skal ha kakene i. Så jeg lurte på hvor du har fått tak i «cupcake» eskene. Hilsen en anonym fan. 😉

 4. Hei, så gøy at du liker å bake!
  Du kan kjøpe cupcake ekser hos http://www.sotesaker.no 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *