Hjemmelaget konfekt

Sponset produkter
Hei, alle sammen! Håper dere hadde en fin fastelavenssøndag med fastelavensboller. Her i Wales finnes ikke fastelavens, så ble nok ikke fasteavensbolle på meg. I Wales har de «pancake day» istedenfor fastelaven, og pancake day er i dag! Ja, det er pannekaker man skal spise på pancake day! 
Jeg fikk tilsendt en pakke fra Callebaut med alt jeg trenger for å lage kjempegod, hjemmelaget konfekt. Callebaut sjokoladen er min favoritt sjokolade når det kommer til baking. Den smaker fantastisk godt! Callebaut har også ferdige nøttefyll i ulike smaker som er perfekte å fylle konfekt med. Jeg laget konfekt med produktene fra Callebaut og de ble kjempegode med godt fyll. 


Hjemmelaget konfekt:
 • sjokolade (mørk, lys eller hvit)
 • nøttefyll (Callebaut)
 • nøtter (Callebaut)
 • konfektform i silikon

Jeg brukte denne 39% sjokoladen fra Callebaut, det er høy kvalitets sjokolade og den smaker utrolig godt.

Callebaut har også ferdige nøttefyll som er perfekte til å fylle konfekt med. Her er 4 ulike smaker, pekannøtt, mandel, pistasjnøtt og hasselnøtt.

Nøttemiksene fra Callebaut smaker også kjempegodt i hjemmelaget konfekt.

Begynn med å smelte sjokoladen over vannbad. Bruk en skje og dekk innsiden av alle formene med sjokolade. Prøv å dekke hullene helt, slik at du ikke kan se den rød formen gjennom.

Sett formen i kjøleskapet når alle hullene er fylt med sjokolade og la stå til sjokoladen stivner. 
Legg enda ett lag med sjokolade i hullene og sett i kjøleskapet til sjokoladen stivner igjen. 

Så er det bare å fylle hullene med ulike nøttefyll og nøtter etter hva som høres godt ut sammen.
Noen kombinasjoner jeg brukte var pistasjnøttpasta og pistasjnøtter sammen, og hasselnøttpasta og hasselnøtter. Det ble veldig godt!

Tilslutt fyller du hullene opp til kanten med sjokolade. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet helt.

Deretter er det bare å trykke konfekten ut av formen og servere den hjemmelagde konfekt.

Nam! Herlig hjemmelaget konfekt <3

Thea

4 kommentarer

 1. Hei hei.
  Lurer på hvor jeg får kjøpt disse konfekt-greiene. sliter med å finne en nettbutikk på den nettsiden.

  1. Søk på chocolate mold eller silicone mold på ebay.com. Der koster det helt ned i 5 kroner stk og fri frakt :) Helt bortkastet å kjøpe til 200-300,- her i Norge, sålenge du ikke leter etter en bestemt for som ikke finnes på eBay da (som forøvrig skal godt gjøres, eBay har alt!)

 2. Hei,

  Dette ser nydelig ut. Jeg går inn på Callebaut sine sider men finner ingen mulighet for å kjøpe det de har. Vet du om det finnes butikker som selger sjokoladen og caramellfyllet ?

  1. Ja, jeg vet. Sjokoladen selges kun gjennom forhandlere i Norge. Jeg vet at http://www.slikkepott.no selges sjokoladen, men har ikke funnet et sted som selges fyllet dessverre…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *