De 10 beste bidragene – stem på din favoritt!

Nå har jeg plukket ut 10 finalister i cupcake bakekonkurransen. Jeg fikk inn hele 42 flotte bidrag til konkurransen. Tusen takk til alle dere som deltok. Det var utrolig mange flotte cupcakes, så å velge ut 10 finalister var en vanskelig jobb, men jeg endte tilslutt opp med disse flotte cupcakene.   

Nå må du være med å stemme frem din favoritt! Stem i avstemmingsruten øverst på bloggen i margen på høyreside!


Av 42 bidrag ble disse 10 finalistene plukket ut:


1) «Crunchy karamellcupcake», sendt inn av Marit Hegle.2) «Gulrotcupcake med kremostfrosting og marsipangulrot», sendt inn av Kristin Søhagen.3) "17. mai vanilje cupcake med bringebær og sjokolade, toppet med vanilje og mango frosting", sendt inn av Camilla Nordvik. 4) «Sesame street cupcakes», sendt inn av Anne Therese Rød.5) «Hvit sjokolade-cupcake», sendt inn av Marie Liane.


6) «Maple- & bacon-cupcakes», sendt inn av Julie Veigård.7) «Vanilla Sweetness», sendt inn av Kjersti Nilsson Hannestad.


8) «Caramel fudge heaven», sendt inn av Vilde Wedø Jektvik.


9) «Cupcake-bukett», sendt inn av Inger Elise Homme.10) «Pink cupcake love», sendt inn av Emilie Kaldestad Ersland.Tips! For at ditt bidrag skal få stemmer kan det være lurt få venner og familie til å stemme på deg ved å linke til konkurransen på facebooksiden din og/eller på bloggen din, hvis du har :-)


Stem på din favoritt!
(øverst på bloggen på høyre side)
OBS! Stemmer i kommentarfeltet er IKKE gyldige!
Fristen for å stemme på din favoritt er 1. april 2014.

Bidraget som får flest stemmer innen 1. april vinner cupcake bakekonkurransen 2014! Premien finner du her!
Thea

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *