- 4 egg
- 4 dl sukker
- 6 dl hvetemel
- 3 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker
- 100 g smør
- 2 dl melk
- 54-60 mini egg (3 egg til hver cupcake)
- 1-2 «Flake chocolate bars» eller 1 plate melkesjokolade
Ha egg og sukker i en bolle. Pisk til eggedosis.
Bland i mel, bakepulver og vaniljesukker.
Ha i melk og smeltet smør og bland alt godt sammen.
Stek ved 200 grader i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.

- 150 g mykt usaltet smør
- 200 g melis
- 30 g kakaopulver
- 2 ss lunken melk
- 1 ts vaniljesukker
Når cupcakene er helt avkjølte, ha kremen i en krempose med tipp og pynt cupcakene.
Jeg brukte mini påskeegg og «Flake» sjokolade, til å lage et rede med egg på hver cupcake.
Jeg tror ikke «Flake chocolate» selges i Norge?
Men om du ha en melkesjokoladeplate og en ostehøvel løses det problemet. Bruk ostehøvelen til å høvle sjokoladen i tynne skiver og snurrer, og bruk det til å lage et rede på hver cupcake. Det fungerer minst like bra om ikke bedre.
Knekk opp sjokoladen i biter og legg sjokoladebiter i midten kremen på cupcaken.
Sett deretter tre egg oppi sjokoladebitene i midten.
Herlige cupcakes til påske!
Thea
Kjempe fine 🙂
Tusen takk 🙂